Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz FoxiestFox #39296 üzenetére

    Jah, ezek a CV -k kiakasztoak, foleg T10 -ben. Szvsz nincs sansz a repulokkel szemben, foleg BB -vel. Tul lomhak, nem tudsz manoverezni, instant halal par drop, foleg ha Rad szall. A kedvencem, amikor 2db van beloluk, akkor nincs menekves, keresztbe dobjak a torpokat. Az egyiket kikerulod, a masikat egy az egyben bekapod.
    Ha meg ez utan kapnak boost -ot, akkor kapjak be. Kar, hogy nem lehet beallitani, akarok e CV -el szenvedni, vagy csak nelkuluk akarok jatszani. Mert ugye ez arrol szol. Menjen a fenebe az osszes, aztan jatszanak a warplanes -el, ha erre izgulnak. Teljesen szetromboljak a game -et.
    Most is, tok jo csata, en a Yamaval, csapattars Montanaval megyunk egy GK es a Conqueror -al szembe. Mar eppen izgalmas lett volna, mert 7km -re voltunk egymastol... Aztan jott a repulos noob, es tonkrevagta a jo kis csata lehetoseget. Ledobta a torp -okat, egymas utan. Egybol broadside -ba kerultem en is, meg a Monti is, majd 2 salvo, es mindketten lemerultunk. :((( A Yama egy darabot nem lott le....

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák