Új hozzászólás Aktív témák

  • tbw

    aktív tag

    Itt nem azzal van a baj hogy noobok a játékosok, mert noobok mindig is lesznek.
    Hanem, hogy nem hajlandók tanulni sem. Csak hajókáznak aztán lesz ami lesz.
    Találkoztam olyan shimakazéssal, aki miután belepusholt egy Des Moinesba és meghalt seperc alatt, fel volt háborodva, hogy honnan tudja ő hogy melyik hajón van radar melyiken nincs. Azt írta 50-50% hogy van rajta radar. Szerinte. Csak egy kicsit kellett volna olvasni.

    Persze premium nélkül is sok mindent el lehet érni a játékban, ha valaki szereti szívatni magát.
    Mert tier 9 után minden coint majd az élére kell rakosgatni hogy valami legyen. De inkább minden mínuszos lesz és akkor mehetsz farmolni tier 5be vagy tier 6 ba köszi nem, mikor már megvan a nagyobb tierű hajó.
    Mire fog ez késztetni, hogy nagyobb tierben beszarivá válik mindenki. Ülnek csatahajókkal a szikla mögött 10-en stb. Ez aztán hozzátesz a játékélményhez nagyon. Hiába kéred őket hogy supportoljanak, be vannak fosva, mert nagy lesz a repair price ha megsérül a hajójuk.
    És akkor nem lesz kredit, és nem tudnak haladni sehova, ezért muszály lesz prémiumot venniük. A háttérben jól ki van ennek a marketingje találva, és jól is hoz nekik pénzt.

    A nagyobb baj azzal van hogy minimális csatával is meg tud venni egy prémium hajót 8ast legalább, de fogalmatlan vele, semmi fogalma a szögelésről, az egész mechanikájáról a játéknak.
    Még nagyobb gond, ha egy jobb játékos próbál segíteni valakinek vagy tanácsot adni, de ők alkalmatlanok arra hogy tanuljanak nem is akarnak.
    Egy Baltimorral találkoztam magyar gyerek volt rankedben, kijött neki teljesen oldalát mutatva egy mogami, volt vagy 5000 HPja. Szegénykém hiába mondtam neki hogy lőjön AP-t ő nem ő Spamelte a HE-t ezért kellett legalább 3 full salvó mire meg tudta ölni, de nem is az a gond, hanem utána kijött neki a CV teljesen az oldalát mutatva ilyen 9 km-re annak is végig HE-t lőtt, egy Baltimorral. Én írtam neki hogy légyszi próbáld ki az AP-t. Visszaírt hogy én ne szóljak bele hogy ő mit csinál.
    Szóval lehet itt az észt osztani, de amikor mindent megpróbálsz, mindent megteszel, és csatáról csatára azt látod hogy a csapatod teljesen leszarja a csapatmunkát, és csak arra játszik hogy neki ne essen baja, és menjen más foglalni mert én nem megyek, meg játsszon más DD-t mert az szopás a mostani métában, de valaki csináljon már valamit hogy nyerjünk, de én nem fogok mert megsérül a hajóm, és csatáról csatára csak veszítesz akkor azért elmegy a kedved.

    Chatben már én sem írok tanácsot a csapattársaknak, mert kb. nem olvassák a chatet, nem tudnak angolul, vagy szimplán leszarják, de aztán meglepődnek.

    RedAngel79.
    Egy unikum játékos sokat tud változtatni egy játék kimenetelén, de ha egyedül van akkor semmit sem tud. Számtalanszor volt már hogy az ellenségben volt lila division, és simán lehoztuk ha egy kicsit bátrabb volt a csapat és hajlandó volt a csapatmunkára.
    Ők meg tili toliztak előre hátra.
    Sajnos alapjaiban van elrontva ez a játék, mivel a legtöbb pontot a csapatmunkára kellene hogy adja (értem itt ezalatt, a zászlófoglalást, zászlóvisszalövést, pl. arra hogy ha füstbe takarsz valakit semmit nem kapsz, pedig igencsak megmentheti az életét).
    Amíg ez így van ott fognak hátul kempelni a csatahajók, mert a nagyrészük be van szarva, és csak farmolják a dmg-et amíg a csapat szépen veszít, aztán 950 pontnál rájönnek hogy most már menni kéne de akkor késő.
    Azért megnéznélek mennyire vagy optimista amikor veszítesz mondjuk egymás után 8-10-et.
    És te mindent megteszel, de mégsem sikerül. Én csak ekkor szoktam beírni a chatbe, vagy ha látom hogy alap dolgokat nem ért a játékos.
    Én nem vagyok unicum játékos, de szerintem annyira rossz sem vagyok.

    TBW

Új hozzászólás Aktív témák