Új hozzászólás Aktív témák

  • Trucker39

    tag

    válasz KJ82 #52389 üzenetére

    Nos, ilyen hajó a Napoli.

    [link]

    #52394: Én is nézegetem őket.

    A T4 nem igazán érdekelt, a T6...hát, szerintem nem jó hordozó.
    Mivel fizetés nélküli tokenekből nem tudom kiváltani a T8-t, így a a T6-l mentem már annyi csatát, amiből - megjelenése után - egyből kiválthatom XP-ből a T8 hordozót.

    Tapasztalatok:

    - minden raj lassú, ami nagy hátrány, mert a csaták 70-80%-ban magasabb tierben voltam és nagy térképeken. Nincs rajta indítás gyorsító.
    - a lassúsága párosul nagyon kevés HP értékekkel. Ez a kettő így egyben, jelentősen lecsökkenti a használhatóságát.
    - a torpedói átlagosak, csak végtelenül hosszú élesítési idővel. Csatahajó is könnyedén szembefordul vele.
    - a skip bomberek... vegyesek a tapasztalataim. Valami gond van vele. Van Immelman a kikötőmben, így elég tapasztaltnak érzem magam a használatukban, de ennél valahogy máshogy működik a dolog. Nagyon kevés találatom van velük idáig
    - a hordozó meg papír. Mondanám, szó szerint. Bárki bárhonnan leveszi a HP felét egy sorozattal.
    Összességében, kifejezetten ellenszenvesnek találtam ezt a hordozót és a használatát is. Összevetettem a többi T6 hordozóimmal elért statjaimmal. Ezzel van a leggyengébb sebzés átlagom mind közül.

    A fejleszthetős T8-ról nincs még tapasztalatom. Nem is nagyon találkozni vele csatákban sem még.
    A fizetős T8, amivel rengetegszer lehet összefutni. Ott meg várható volt, hogy csontig benyalnak maguknak a WG-nél ezzel a hordozóval. Nem fogom megvenni, mert évek óta nem fizetek már ennek a cégnek. Így ez kimarad.

    Kicsit más dolog: RP pontokból mindenféle, jó paraméterekkel rendelkező hajótípust ki lehet váltani. Kivéve hordozót. Mi van, ha én meg épp azt szeretnék?

    Az acélos CV nem érdekel, meg acélom sincs rá, meg nem is sokat látok csatában. Viszont egy jó RP-s hordozót megnéznék magamnak.

    Nem tartom magam kiemelkedően jó CV játékosnak, de rossznak sem. Bizonyára egy jól sikerült RP CV is jól muzsikálna a kezeim között.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák