Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz Tenken #5782 üzenetére

    Leszakad az arcom komolyan.. oké, én új vagyok itt, hasonló MMO-val sem játszottam sosem, WG termékhez sem volt szerencsém.. az a baj, kicsit későn tudtam meg, hogy miről is szól a game.
    A hajókat pedig szeretem, így akkor már inkább csak játszottam tovább, azt gondolva, hogyha értelmesen játszom, jó a helyzetfelismerésem, mapnak-ellenfelek helyzetének megfelelően taktikázom kiismerem a hajókat, megtanulok ideálisan mozogni velük, akkor minimalizálhatom az RNG beleszólását a játékomba.. hát nem.
    Több tiszta lövés prém hajókra, én semmi basszus. Lamentáltam már ezen, mert nem az első eset, de ennyire bosszantó még nem volt. Ráadásul a Tirpi is fél HP alatt volt.. tehát egy majdnem maxos NC-vel nem tudtam leszedni egy csaknem döglött Atagot, és egy feles Tirpit, de még csak szignifikáns sebzést sem tudtam beadni egyiknek se. Lehet magyarázni hogy ó hát véletlen, meg sem a prém hajó, sem a prém fiók nem befolyásol semmit.. aha. Kezet biliből ki. Lehet hogy WoT-on edződötteknek mindez természetes, nekem mezei playernek frusztráló.

    Még annyi ötletem van, hogy nem fogok ilyen közel menni a paytowin hajókhoz... igyekszem majd olyan ellenfelet választani, aki alap hajóval megy, annyi sebzést bevinni, amennyit tudok, és életben maradni amíg lehet, próbálni élvezni a játékot, a helyzetbe kerülés élményét, a kifizetődő taktikák utáni sikerélményt szem előtt tartani... tényleg elszomorító. Olyan jó kis játék lehetne pedig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák