Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz redzsi #7042 üzenetére

    Egyben valaszolok az egeszre. A Zumwalt tesztuzemben van. A hajo egesz elektromos rendszere nem titkoltan hatalmas fogyasztora van kialakitva.
    A Kirov-osztalybol miert csak 1 van most aktiv szolgalatban, a masik meg miert nem szolgalt majdnem egyaltalan? 2db hajojuk van ossz-vissz, meg talan meg egy valahol a szarazdokkban, aminek reaktor gondjai vannak. 10-et terveztek, 5db lett megepitve, abbol egyet be sem fejeztek, megegyet feldaraboltak. Es a 80-as evekben kerult szolgalatba az elso, tehat mar nem mai legeny. Egy sima x-1 generacios hajo. Az X az uj USA fejleszteseket jelenti.

    Ezekbol nem szokas egy flottara valot gyartani, tekintve mennyibe kerul 1db. Ezert lesz csak 3db Zumwalt. De megsugom, mierlott meg egyaltalan megepitettek volna az elsot, mar akkor is csak 3 volt tervben. A fegyverrendszere pedig tovabbra sem titok, nyisd fel a netet, es olvasd el a cikkeket. Ez nem mese. Te meg egy cikket sem linkeltel az ellenkezojerol, ahol taglaljak, hogy a lezer raketaelharitas es a railgun az Sci-Fi, es megvalosithatatlan. Csak az van amit leirsz, azt kellene nekem elfogadni. Tan egy fejlesztomernok vagy az area 51-bol, vagy valamelyik USA katonai laborbol, hogy ilyen biztosan allitod, es el is varod, hogy mindenki elfogadja, amit irsz?

    A Raptorokrol olvashatsz, szimulalt harci beveteseken tulvannak, es nem volt rajtuk fogas, hihetetlenek a statisztikak. Igazabol levegoben nincs ellenfele. Tudom Te ebben is okosabb vagy, es amit Te leirsz, az a jo, ami a kulonbozo oldalakon fent van sok-sok oldalnyi adat, az mind badarsag. Mondj egy db korszeru ruszki gepet. A haditengereszet, es ugy alapbol a legvedelem Szu-27 -esekbol all, ami nem eppen egy numero van repulo, foleg, hogy a modernizaciojukra nem volt penz. A MIG -eket ne is emlitsuk, eleg regi, elavult technikak, es mar uj korukban sem ertek fel az USA gepekhez. Van par Szu34 meg 35-os gepuk, amik mar akkor elavultak voltak, amikor legyartottak oket.

    A lopakodas azt jelenti, hogy a radarnak majdnem teljesen lathatatlan. Es ha nem latjak, akkor nem tudjak leloni.

    Az oroszok tengeralattjaro teren allnak jol, arra ment ra az osszes eroforrasuk, amit a haditengereszetnek biztositottak.

    Egyebkent nem vitazni akarok, csak varok par cikket arrol, miert is lehetetlen az, amit en eddig nem 1-2 cikkben olvastam. Szeretek olvasni, tajekozodni, tehat azt is szivesen elolvasnam. Kivancsi vagyok, hogy ala tudod e tamasztani, nem csak a sajat szavaiddal is, amit allitasz. Mert ugye en megtettem.(de ird be google -be, annyi talalatot kapsz, hogy par napig jo lesz olvasnivalonak, igaz csak angolul) :)

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák