Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Veatta #171792 üzenetére

    Érdekes wiki-n is találtam erre utaló jelet: [link]

    "Red: This state signifies that a module is not operational/a crew member is knocked out. Crew members remain in this state unless a consumable is used to restore them to full health, whereas modules will automatically be repaired over time by your crew up to the "Yellow" state of being operational.
    Ammo Rack: Vehicle is destroyed unless there are 0 rounds remaining. Light, Medium, and Heavy tanks will have their turrets 'blown off'"

    Majd kipróbálom gyakorlóban, na nem mintha sok jelentősége lenne, mert csak 0 lőszerre vonatkozik, lőszer nélkül meg nem érdemes bemenni csatába. :D

    Egyébként a wiki szerint úgy működik ahogy gondoltam csak ezt a kivételt nem ismertem. Vagyis minden modulnak van egy saját hp-ja, ez teljesen független a tank hp-jától. Ha a lövés eltalálja a modult és annak legalább 50% hp-ját sebzi akkor besárgul a modul, ha pedig 0-ra fogy a modul hp-ja akkor piros lesz. Ammo rack esetében a piros a robbanást és ezáltal halált jelenti. Egy tankban egyébként több helyen is lehet ammo rack, különálló modulokként. Például az IS tank moduljai megnézhetők itt a "Modules Scheme"-re kattintva: [link]
    Jól látható, hogy az IS-nek 4 ammo rack-je is van. 2 a vezető mellett két oldalt, ezeket szokták ellőni amikor az első görgőnél sebzik, van egy a vezető mögött, ezt szokták ellőni amikor a tank testének oldalát lövik és van egy a torony hátuljában is.

Új hozzászólás Aktív témák