Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Macka #196006 üzenetére

    Nekem pont fordított. Tegnap 13 körből 12 volt bukó, ma eddig 8 körből 7.

    ---

    Más: Kezdem egyre jobban meggyűlölni a T-44-et, pedig jó lenne már haladni vele a kitűzött Obj430/Obj430U felé. A legtöbb csatámban feldobál Tier X-es ellenfelek közé és egyszerűen alkalmatlan arra, hogy csaták menetébe érdemben beleszóljak. Ma is a legtöbb kör úgy ért véget, hogy már a csata elején elpukkan a csapat fele-kétharmada különösebb ellenállás nélkül, aztán a maradék próbál addig kitartani amíg bír.

    Egyszerűen nem érzem vele a játékot. Van több más tankom, amikkel jó barátságban vagyunk, de ezzel (és az elődjével sem különösebben) találom a közös hangot. Az RNG az összes med tankom közül ezen dobálja legjobban szanaszéjjel a lövéseket (Pershing például sokkal-sokkal pontosabbnak érződik, sokkal gyakrabban megy oda ahova szánom, pedig a T-44-en van az elméletben pontosabb löveg, legénység amúgy kb azonos szinten van), szóval a távolról csipkedés nem kenyere, közelebbről, együtt mozogva a heavy társakkal, flankelgetve, spotolgatva meg jó, ha a társak is jók, de ha mindenkit szétkapnak körülöttem, akkor sok köszönet nincs benne.

    Ha van itt T-44 zsonglőr, aki érzi és szereti is ezt a tankot, akkor adhatna pár tippet. Mert így még azt is átgondolom, hogy kell-e nekem folytatni ezt az ágat, ha a többi is hasonló lesz.

Új hozzászólás Aktív témák