Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz xAttilax #197849 üzenetére

    Ez tény, hogy könnyebb velük érvényesülni, bár ez inkább csak az artyra igaz. De az nem igaz, hogy nem igényelnek semmi tudást.

    Artykról a véleményem:
    A tank kezelése önmagában nyilván nem igényel komolyabb tudást, de ha az ember kellően idegesítő klikker g€ci akar lenni ( ;] ), akkor igenis figyelni kell a csata folyását, és pozíciót váltani, ha szükséges. Ha kell, akkor akár nyílt terepről lőni, ha onnan tudunk csak hatékonyak lenni. Sokan ezt felejtik el, hogy artyval is lehet (és kell) mozogni. Ha valahova nem látnak be, akkor képesek inkább nem lőni a csata hátralevő részében, mondván "oda már nem tudok belőni, akkor inkább nem lövök többet". Pedig ha már kevés a játékos, és valahova nem tudok belőni, akkor megpróbálok úgy helyezkedni, hogy le legyek fedve spottal (ne tudjanak rám esni észrevétlenül), és oda tudjak lőni, ahol támogatom a csapatot. Szóval nem csak két pozíció van, legalábbis a csata későbbi részében.

    TD-k:
    Butaság, hogy nem kell hozzájuk érteni. A TD-k pont nem egyszerű gépek. Eleve a kaszton belül is többféle stílus van (bokor, roham, spotter minimum, és ezek kombinációi is), és mindegyikkel teljesen máshogy kell játszani. A bokor TD-kel nagyon kell tudni, hogy honnan hova lehet lőni, meddig látsz el, nagyon kell ismerni az álca és spot mechanikát. A roham TD-kel azokat a pontokat kell ismerni, ahol leginkább szembe tudsz helyezkedni az ellenséggel, és ki tudod használni a páncélodat, és a lövegsüllyedést, még ha nem is sok, és lehetőleg védve vagy a flank ellen. A spotter TD-k, vagy inkább "flanker" TD-k, mint az E25, Hellcat, T67 pedig azért nem egyszerűek, mert annyira azért nem mozgékonyak, mint egy light spotter, viszont ugyanúgy papírok, és kevés a HP-juk. A mozgékonyságuk miatt viszont muszáj velük mozogni, és pozíciót váltani, és ha lehet, akkor lesből ráesni a leszakadt ellenfelekre. Az E25, bár nincs meg, de szerintem egy különösen nehéz állatfaj, mert gyors, és fix tornyos, így rá kell vele fordulni az ellenfélre, ha lőni akarod, és akkor nagyon ki vagy szolgáltatva oldalról. De ezt csak kívülről látom így, lehet, hogy akinek megvan, az mást mond.

    Szóval igen, vannak olyanok mindkét tankosztályban, amikkel könnyebb játszani, de jól játszani, és hatékonyan lekövetni a csatát még egy artyval sem olyan triviális, nemhogy egy TD-vel.
    Amit megértek az artykkal kapcsolatban, mint ellenérv, az az, hogy láthatatlanul, a revans lehetősége nélkül képesek rontani mások játékát. Ez tény. De én akkor sem venném ki őket. És nem csak azért, mert akkor a botoknak nem lenne sikerélményük.

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák