Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz phoenix1989 #209766 üzenetére

    Mondjuk ez a könnyebb/nehezebb olyan mint a kvíz játékokban a kérdések, ha tudod rá a választ akkor könnyű ha nem akkor meg nehéz. Itt is ha valaki halad az könnyűnek érzi ha nem halad akkor nehéznek.

    Számszerűleg az előző két epizódot tudom összehasonlítani, vagyis a mostani szezon első epizódját és az előző szezon utolsó epizódját. Mindkettőben végigmentem a létrán.
    előző szezon utolsó epizód: 203 csata, 92% stráf hatékonyság, 56% wr, 2150 dpg
    mostani szezon első epizód: 168 csata, 86% stráf hatékonyság, 52% wr, 2060 dpg

    Vagyis a szabálymódosítások után lényegesen rosszabb teljesítménnyel kevesebb csata kellett hozzá hogy megcsináljam. Tehát az előző szezonnál egyértelműen könnyebb lett.

    Az első rankedeknél már nem emlékszem mennyi csata kellett, az már évekkel ezelőtt volt. De vannak emlékeim olyanról hogy szenvedtem és végig sem tudtam csinálni meg olyanról is hogy simán végigmentem rajta. Arra viszont tisztán emlékszem hogy akkoriban a magas rangokon 13, 14, 15-ös rangon összesűrűsödtek a jó játékosok és csak egy rangon lévőket rakott csatába így volt egy csomó olyan csatám ahol 2000 wn8 alatti játékos nem is volt. Na olyan csatákban teljesen más élmény volt játszani, mint ha egy teljesen új játék lett volna. Ilyen élmény most már nincs mert simán összerakja az mm a magas rangon lévőket az alacsonyabbakkal egy csatába.

    Első napokat egyébként mindig ki szoktam hagyni. Nem érdemes ilyenkor játszani. Fontos hogy mennyi bónusz csatát tudsz gyűjteni a kvaliban és az utána lévő divízióban és miután a zunikumok végeztek sokkal könnyebb jól szerepelni és a több bónusz csatával megalapozni a sima haladást.

    #209768
    Ha olyan sok a hülye csapattárs akkor simán első lettél és nincs probléma, nem? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák