Új hozzászólás Aktív témák

  • EQMontoya

    veterán

    válasz popey37 #212748 üzenetére

    Abszolut alairom, hogy sok 3 arty.
    De ha sokan jatszanak artyval, akkor nem tud mit csinalni az MM, mert ha minden medre/heavyre ket arty jut a poolban, akkor ha megzoldulsz is ilyen aranyok lesznek a matcheken. Kulonben valaki egyszeruen nem tudna jatszani.

    Szoval errol abbol a szempontbol nem a WG tehet, hogy a meccsek aranyainak azt kell tukroznie, amivel az eppen jatszo jatekosok jatszani szeretnenek, kulonben valaki nem tudna jatszani.

    Erre irtam viszont, hogy a sok kerekes, a sok arty inkabb annak az eredmeny, hogy a jelenlegi MM mukodes (3-5-7) a medekek/heavyket szivatja a legjobban.

    Persze lehet mondani, hogy tudni kell jatszani, de ne vicceljunk mar. Top tier heavy gyakorlatilag atmegy a palyan, ha az ellenseg ugyanilyenjet sikerult kiloni.
    Az arty tudja megszivatni, meg a nagyon gyors tankok, amik oldalba/hatba tudjak ugy loni, hogy nincs ideje reagalni ra.

    Ezert is van rengeteg nagyon aranytalan (15-3 es hasonlo) kimenetelu meccs. Mert ha az egyik oldalon sikerul leszedni a nehany top tiert ugy, hogy a masik oldalon eletben maradtak ertelmezheto mennyisegu HP-val, akkor megis mi allitana meg oket? Kulon-kulon meg csak-csak, de ha marad beloluk 2, es egyutt mozognak, mikozben mindenki gyengebb nalunk, akkor onnantol barkin atmennek.

    ollie: +1, a beakado cso csomo esetben nagyon gaz lenne. Modellezni nem lenne problema, de rem rossz lenne vele jatszani, varosi palyakon is allandoan beakadna.

    [ Szerkesztve ]

    Same rules apply!

Új hozzászólás Aktív témák