Új hozzászólás Aktív témák

  • Black_Sheep

    tag

    válasz jozefgucci1 #222042 üzenetére

    Az anonimitás lehetősége a legjobb fejlesztés, amit behozott a WG az elmúlt időszakban. Nincs xvm fókusz, ha normál tankban ül valaki (azért az Obj. 260-at szeretik fókuszálni).
    Jókat szoktam mosolyogni a lila szakasztársaimmal, amikor a csapattárs beírja, hogy 20% győzelmi esély, tuti veszíteni fogunk.
    #222047Bad Pritt: :D valahol félúton az igazság. Elkezdtem tolni a T95-öt, sikerült egy hosszú és emlékezetes csatát mennem vele Redshire-on, ahol szinte végig beletoltam a "W"-t a klaviatúrába. A csata 14 perces volt, a heavy dühöngőbe cammogtam, lett 1 killem 13 sebzéssel, toltam tovább, majd vissza kellett fordulnom a saját zászlóhoz, így keresztbe-hosszába végigcammogtam a térképet anélkül, hogy esélyem legyen lőni. Nyertünk ugyan, de nem rajtam múlt. A következő csata El Halluf, 5700 sebzés, 4 kill, 4k lepattanó, épp hogy behúztuk. 3. kör, a csapattársak elfutnak, engem láncolnak, körbevesznek, 0 sebzés és vesztünk. A győzelmi ráta nagyrészt azon múlik, hogy milyen tankot viszel be adott pályára, mennyire súlyt az RNG, mennyire tudod kompenzálni a gyengébb csapattársakat, illetve szakaszozol-e, ha igen, milyen szintű társakkal.

Új hozzászólás Aktív témák