Új hozzászólás Aktív témák

  • köpet

    aktív tag

    válasz hulp01 #222734 üzenetére

    Annyiban szállnék vitába Veled, hogy ahhoz, hogy valóban jó artista legyen valaki igenis kell tudás, csak ez Neked nem feltétlenül tűnik fel, mert jó játékos vagy - hozzám képest mindenképpen - és más vonalról már rendelkezel vele. Ez a pályaismeret, a tankok és a pozíciók ismerete, az, hogy ismered az ütköző pontokat és hogy honnan tudod belőni azokat, az, hogy válaszd ki a spoton lévő célpontok közül a veszélyesebbet, illetve a counterkedés is ide tartozik persze. Lehet eredményes valaki fél kézzel játszva szalonnázás közben is artyval, de szerintem igazán jó nem lesz, ahhoz több kell, és nem csak arty-s játék.
    Amióta én játszom, azaz 2.5 éve részei a játéknak, engem is bosszant, főleg az M44 meg a T10-esek, amik fél HP-ról bármikor garázsba küldenek akár mozgás közben is, vagy a legrosszabb pillanatban viszik el a tank felét meg a legénység nagy részét, de ez a feladatuk, és az én hibám, ha nem vettem őket figyelembe.
    Én úgy fogom fel, hogy ez a balance a hull down tankok meg a sidescrape szörnyek ellen.
    OK, a stun idióta dolog, anélkül is elég lenne, illetve a 3 is sok a legtöbb pályán oldalanként, mondjuk Himmelsdorfon azért vicces a 3-3 arty.
    Én tudom szeretni egyébként, a fakezű kisebbséghez tartozom, de a küldetések mellett bemelegítésnek, ráhangolódásnak és levezetésnek is nagyon jók, amikor már minden máshoz fáradt vagyok. És nem szoktam víznek menni, inkább hozzávágok még valamit ahhoz, aki rám jön és igyekszem magammal vinni a garázsba. Ezt a vízbe fúlást mondjuk nem értem, szerintem 5-6 éves kor felett már el kéne tudni valakinek fogadni egy játékban a szabályszerűségeket és a vereséget. Ha ez nem megy az komoly szociálizációs deficit, oda terápia kell.

    Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

Új hozzászólás Aktív témák