Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Swinegod #224021 üzenetére

    Az 53tp-n sokat idegesített engem, hogy boldog boldogtalan belőtte azt a látszólag nem nagy kilépőt a tornyon. 50tp-vel se sokkal jobb a helyzet, de akkor a prém tank se jobb ebből a szempontból.
    Ma például én nyertem, Minszken a kőrakásoknál párbajoztam, mindketten 50tp-vel voltunk. Én háromszor lőttem el azt a 20cm-es kupolát, ő egyszer sem nekem.
    Azt azért tudni kell erről, hogy ha megmozdítod a tanktestet, akkor egész brutálisan megnő a szórás. A célkör is, de annál fontosabb a szórás, ami ugye láthatatlan tényező, egészen addig, amíg nem lősz, na akkor látod általában, hogy megy a francba a lövés a szórás miatt :)
    Amúgy is a célkör még teljes becélzásnál is jóval nagyobb, mint a tankon a pont, ahova célzol, ezért a szórás ismerete fontosabb.
    Torony forgatásnál is romlik a szórás, de nem annyira. Ezt használtam én ki. Meg se mozdítottam a tankomat, az ellenfél meg ugrált ki-be. Én csak a tornyot mozdítottam, azt is finoman.
    Van olyan pro játékos, aki nem is egérrel tüzel ilyenkor, hanem rárakta valamelyik gombra és billentyűzettel is tud lőni. Mert ugye ha az egéren nyomod, akkor lehet, hogy mozdítod az egeret is és azonnal rosszabb a szórásod.
    Volt egy időben több illegális mod is, amik nem csak, hogy célra álltak, de a mozgás sebességével előre is céloztak és tették ezt olyan finoman, hogy a célkör és a szórás nem nőtt meg drasztikusan amikor a célzókört mozgatták. Meg még kifinomultabbak is voltak, amik elkezdték a gyenge pontot keresni szín alapján, de ott is olyan finoman mozgatták a célzókört, hogy azonnal tudtak lőni és jó hatásfokkal, ha megtalálták a zöld színű részt.
    Már leszedték az ilyen videókat, de voltak fenn érdekes dolgok. T57 heavy egy rohanó könnyű tankot 4 lövéssel kiszed. A gyerek mondja közben, hogy csak nyomva tartja a lövés gombot :) más dolga nincs vele. Persze nem EBR volt, azt nem szedné ki ilyen könnyen még illegális moddal se :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák