Új hozzászólás Aktív témák

  • Don Vittorio

    őstag

    Sziasztok!

    Akik beléptetek a HRG klánba a karácsonyi időszakban, ha tudtok, gyertek fel a FB-csoportba, mert indítottam egy szavazást arról, hogy mikor legyenek bekapcsolva a +30%-os credit boosterek.
    Ez a linkje a csoportnak: [link]

    Mindenki más: ezen kívül még van 14 hely a klánban (illetve akár még további plusz 20+ hely is felszabadítható a fél-egy évnél régebben nem játszókkal), és, mivel nálunk tényleg nincsen presszió, tehát mindenki azzal, akkor és úgy játszik, amikor szeretne, ezért nyugodtan csatlakozhat bárki. Részben a bekapcsolt boosterek, részben a klántagként kéthetente - simán a random csatákban a klánnak dobozgyűjtéssel - megszerezhető 6 db 20000 XP-s legénységi kötvény miatt is megéri.
    Van TS-ünk is, ami nyitott, tehát, aki szeretne akár klánbeliekkel, akár más ismerőseivel-barátaival szakaszban játszani, megteheti.

    Akit érdekel, keressen a játékban TheBraveLionOFFJudah vagy Moyza néven.

    Ps.: Akik most csatlakoznak, még épp kényelmesen van egy hetük megcsinálni a "Kötelesség útja" dobozait, és megszerezni a 120k-nyi legénységi könyvet.

    [ Szerkesztve ]

    40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.

Új hozzászólás Aktív témák