Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz hulp01 #238386 üzenetére

    Itt is értékeli valamennyire az egyéni teljesítményt mert ha jól teljesítesz csapaton belül akkor sokkal kevesebb pontot buksz vesztes csatával mint amennyit nyersz a győztessel. Így 50% győzelmi aránnyal is lehet haladgatni.
    Nekem a hangulata nem jön most át ennek játékmódnak, de lehet hogy ez az én egyéni problémám és csak én nem tudok ráhangolódni. Annyira testidegennek hat a sima randomhoz képest. Nem tudom komolyan venni és tryhard módba rakni magam. A 7v7 mellett azzal hogy megkutyulták az egészet aktiválható képességekkel, adótornyokkal, áthelyezett bázisokkal, arty csapással komolytalannak és túlbonyolítottnak hat.
    Érdekes brawl módban nem zavart a 7v7, ott élveztem, bár az nem kompetitív mód volt és ugye ott nem voltak ilyen extra módosítások mint amiről az előbb írtam.
    Szerintem eddig a 10v10 formátum állt a legjobban a rankednek. Stráf a csatákért is jól működött az utolsó rankednél. Maga a stráfokkal való haladás, a rang rendszer pedig még a legelső béta rankedeknél volt a legjobb nekem. Ott nem voltak bónusz csaták, lassan lehetett haladni, de ott teljesen szétválasztották a rangokkal a mezőnyt és ott éreztem a legjobban hogy a felsőbb rangokon csak jó játékosok vannak és abban a mezőnyben teljesen más érzés volt játszani.

    #238389 Swinegod
    Ahhoz képest hogy nem látott rátok érdekes hogy majdnem 7k sebzést ki tudott osztani ...
    Nyilván azért lőtt az ellenféltől az egyik sconq, az is-4 és az amx heavy közel 0-át mert egy med a hegyre ment.
    Ha tud sebezni akkor tök mindegy hogy közel vagy messze van, hasznos mert csökkenti a hp-t a többieknek, a decap-et pedig meg kellett volna oldaniuk a többieknek nélküle is.
    De egyébként ha tényleg miatta vesztettek akkor sem elegáns ilyen stílusban ráírni.

    #238401 Elit3Zotya
    Grat az újabb 3 markhoz!

    tomato.gg-n meg lehet nézni az aktuális elvárásokat a 3 markhoz: [link]
    Ki kell választani eu szervert és megkeresni a tankot amire kíváncsi vagy:


    Vagy skill4ltu oldalán is ott vannak a tankoknál az előző 2 hét elvárt értékei a markoláshoz: [link]

    Egyébként a super hellcat-nek sincs premium kredit szorzója. :)

Új hozzászólás Aktív témák