Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz TESCO-Zsömle #242127 üzenetére

    Én amxel szedtem a ki a rohanó könnyű tankokat sorban. Akkor még nem volt ebr, annak a váratlan irányváltásait az aimbot se tudja lekövetni, de akkor még nem volt. Sok pályán van olyan hely (pl malinovka a víz mellett futók) vagy olyan szituáció, hogy egyenes vonalban kell futni, muszáj. Ha aimbotozik a rád lövő tehetség, akkor véged. Sőt vannak olyan aimbotok, de az már tényleg a lustaság csúcsa, hogy paraméterezhetően egy idő után magától lő, ha gyenge pontot talált :)

    Aktuális ToTT tank, lejtőn rohanok le a 100lt-vel, cikkázok és a látóhatár szélén kempelő 2 fv TD közül az egyik brutálisan mellé lő, a másik telibe. 5000 személyes értékeléses játékos, nem különösebben jó, nyilván lekövetett kézzel, ahogy mozgok. Igen, a híd alá akartam befutni highwayen, eleinte cikáztam, ott hibázott az egyik fv, utána egy rövid szakaszon már egyenesen futottam. Van rá mondjuk 1% esély, hogy a tehetséges játékos megsejtette, hogy oda megyek és előre célzott, nade fv célzásidő torony forgatás után, mert volt rá kb 4 másodperce, odaforgatni a tornyot és pontosan becélozni, nem kell talán részleteznem. Csakhogy nem a híd fele mentem, pont taktikából, szóval akkor tényleg ügyes játékos, ha ezt így megérezte. Van olyan 10% esélye, hogy az rng volt meg van kb 50-60% esélyes, hogy aimbotozott és már rajtam volt a célkereszt, előre célozva, folyamatosan szűkülő célkörrel és abban a pillanatban, hogy egyenes vonalban kezdtem mozogni, durr.

    Annyi, hogy ezek az aimbotok nem a mod mappába települnek, szóval jöhet az okosság, hogy a wg bannolja ki őket, csak elkapni nem olyan egyszerű, mert az irányításon keresztül avatkoznak be a játékba. Korábban kellett hozzá mod access, aztán lehet, hogy már ezt is megoldották és ha változik a mod mappa, akkor nem oda települ. Az még rosszabb hír lenne, mert akkor még nehezebb a pattintós küldetés, pedig vár még rám pár 3x saját hp vagy a heavy15, ahol szintén pattintásból lenne jó a nagy részét megcsinálni.

    Érdemes róluk röviden beszélni, ugyanis túlságosan sokan használják és hogy kb mire lehet készülni. Az egyenes vonalú mozgásnál könnyen kivesznek, ha cikkázik valaki, akkor meg használhatatlanok nagyjából. Illetve hasonlóan a gyenge pont keresése, ha izeg mozog az ember, tekeri forgatja a tankját, akkor lepattanó lehet belőle jó eséllyel még aimbotozás mellett is. Egy helyben állva viszont hamar leadnak egy tökéletesen becélzott lövést, mait persze az rng még elvihet a p.csába ha szerencsém van, de az esély a pontosabb lövésre aimbotnál sokkal nagyobb a löveg finom mozgatása miatt.

    hangfalképű: hogyan? te is tudod a választ. fussál egy irányba, aimbot nélkül elenyészően kevesen fognak eltalálni, aimbottal meg minden lövésük betalál. Most csak ezért nem fogok futkosni egyenes vonalban, de ez pl egy módszer a megfigyelésre. A pattintós küldetéseknél a gyenge pontokat kéne ismerni, amire sokan nem képesek aimbot nélkül. Ennyi. Eddig minden pattintós küldetést ilyenkor hoztam össze, szóval azért az valamit jelent. Annyira nem vagyok jó nehéz tankokkal, hogy bármikor lepattintsam a hp-m 2-3 szorosát, úgyhogy szükségem van egy kis segítségre, pontosabban a jó időzítésre. általánosságban szólva is bénábbak a játékosok modok nélkül, egy jó részük, de az aimbot különösen g.ci dolog ilyen szempontból. Eleve az arany lőszer elterjedése miatt nagyon nehéz pattintani, régen röhögve 10 csatából megcsináltam maussal az obj260 15. küldetést. most meg ott szívok a pattinsam a hp-m háromszorosát. Ha nagy nehezen sikerül, akkor meg kedvezőtlen a csata menete, mert ugye nem lőhetem azt a szerencsétlent, aki végre lepattanókat lő. Ha kiszedem, akkor nem lesz meg a küldetés, nade sebeznem is kéne és mire oda jutok, hogy megvan a pattintás, akkor mág a csata képe nem kedvező, nem tudok annyit sebezni. Majd egyszer összejön, de én egészen biztosan akkor próbálom majd, amikor új mod mappa van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák