Új hozzászólás Aktív témák

  • 2thletme2day

    őstag

    válasz Warton #243294 üzenetére

    Próbáltad a teszt szervert amúgy? Kipróbáltad, hogy ezekkel az új skillekkel miket lehet kihozni a tankokból? Mert a cc-k valószínűleg igen és azért mondják, hogy nem jó az irány mert ténylegesen nem jó.

    Az a legnagyobb baj ezekkel az új skillekkel hogy az amúgy is hatalmas űrt Átlag Jóska és Unicum Péter között csak még tovább mélyíti. Az OP tankok még OP-bbak lesznek. Ha maxolni akarod a legénységed és van életed akkor fizetned kell. És nyilván ez a cél.

    Amúgy meg ha a példádnál maradunk akkor 700 tankon csak ha lövegkezelőt képzed újra az 700 átképzést jelent. Te kapsz összesen 12 parancsot amivel ingyen resetelni tudod a képességeket. A többit megveheted gold-ért ( nyilván ez a cél ) vagy buksz 10%-nyi xp-t ha kreditért csinálod. 4-5 skillnél azért ez már százezres nagyságrend amit elveszítesz xp-t.

    Ha engem kérdeztek. Jöhetnek ezek az új skillek csak legyen mindenkinek nullázva az egész legénysége és legyen egy maximum skill limit amit a legénységre lehet pakolni. De ebből nem lenne pénz, így nem is lesz ilyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák