Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Szibilla #243421 üzenetére

    Ilyen alapon minden csak placebo hatás a játékban, az aranylőszer, a felszerelések, a legénység, a pótkaja (ami innentől a skilleket is boostolja majd). Ha kisarkítom, akkor 75%-os legénységgel, felszerelés nélkül is tudni kéne játszani, ahogy sokan ezt előadják, merthogy őnekik mindegy, így is úgyis széttépik az ellenséget, mint foxy a lábtörlőt. A valóság meg sokkal közelebb lesz ahhoz, amit a cc-k mondanak.

    Úgyis át fogja képezni mindenki a legénységet, aki nagy hanggal mondja, hogy nem, az is, csak majd csendben teszi, hogy ne legyen belőle arcvesztés. Aki meg kreditért teszi, hát az az ő ostobasága.

    Illetve kicsit értelmesebben kéne gondolkodni, ez a crew2.0 nem a cél, hanem csak egy lépcsőfok. Abba az irányba, hogy mivel 8-9 skilles legénységet irgalmatlan sok idő kifejleszteni akár 1 tankra is, ezért megnyílik az út abba az irányba, hogy vagy veszik a kreditet milliószámra a játékosok és veszik az xp könyveket vagy megveszik majd a 7-8-9 skilles legénységet a shopban, ákcióban vagy a tankkal együtt olcsóbb lesz. Így nem lesz hátrányban a kezdő, ha kinyitja a pénztárcáját. Lesznek jó dolgok, de lesznek kapzsi, pénzért (jelentős) előnyt adó új dolgok is abban a jövőben, amit a wg elképzel. Én várom azt, amikor 1 legénységet több tankban lehet használni, bár az is elég húzós áron lesz aranyban. A tavalyi tesztek alapján, de több tankom vár erre a lehetőségre. Ez jó dolog, de nem lesz olcsó, ez van, qrva drága játék a WoT és egyre drágább lesz vele értelmes módon játszani, ahogy scheff levezette ezt...

Új hozzászólás Aktív témák