Új hozzászólás Aktív témák

  • 2thletme2day

    őstag

    válasz Baltazár123 #243618 üzenetére

    Nem a torony tetejére kell rálátni hanem a felső lemezre. A formája és dőlésszöge miatt beüthetetlen messziről az early felső lemeze nem a vastagsága miatt. Meg kell próbálni belemászni az arcába és szinte az összes golddal belőhető a felső lemeze a kisebb távolság és a magasság miatt máris nem annyi az effektív páncélvastagság mint messziről lőve
    A maus erre amúgy tökéletesen alkalmas tank ha sikerül közel kerülni hozzá. A lényeg, hogy magasabb legyen mint az early és tudjon belemászni a képébe. Sokan sajnos ezt nem tudják és inkább meg sem próbálnak kezdeni vele valamit csak spammolják a frontjára a goldot hátha beadja véletlenül.

    A pénzért könnyítés earlyért egy borzalmas ötlet lenne. Olyan lenne a 10-es tier mint egy kláncsata. És ez sem garantálná azt, hogy az összes pénz a wg-hez menjen hacsak nem instant kapod a tankot. Ha teljesíteni kell valamit de vér pistike nem tudja viszont nagyon kell neki a tank akkor ugyanúgy fizetni fog valakinek még a wg mellett, hogy megcsinálja neki és ráadásul a fizetett játékos dolgát is megkönnyítené vele.

Új hozzászólás Aktív témák