Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Viktoár #246257 üzenetére

    Ma volt időm tolni, nekem is egy lövés kellett volna nehéz fokozaton :) mellé ment teljesen becélozva és utána meg széttépett a rengeteg minion. Ez van.
    Azóta kétszer jutottam a boss fightba és 3-4k maradt a második megjelenése után rajta.Közben hazaértek a kisgyerekek az óvodából meg az általános iskolából és már esély sincs rá, már az is jó, ha a harmadik fázisba jutunk nehéz fokozatban. Megy a csapat a portálhoz, bőven megvan a mennyiség, harmadik fázis, tehát már nem számít mennyi mirium marad és idő ugyan van, de értelmetlen máshova menni. Két okoska nem így gondolja, hanem még rárohan egy ellenségesre pontra és az egyik meghalt, a másik felszedte ugyan a cuccot, de már nem ért be vele.

    Azt nézem, hogy elvileg nem kell lépegetni a küldetésekben, hanem elég 130 kulcsot összegyűjteni és egyből megvenni a prém tankot. Lehet amíg ennyire felhigult a játékosállomány, addíg érdemesebb könnyűn tolni. A duplacsövűvel elég jól lehet aprítani és a felsőházban végezni, az 4-6 kulcsot ad. A nehéz fokozatban meg ha csak a második van meg vagy az se, akkor ad egyet.

    Nem tudom, hogy mi a jó stratégia, de egyelőre nem használom fel a kulcsokat. Hátha azt kell választanom végül, hogy 130 kulcsért kiváltom a tankot direktben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák