Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz emre #24868 üzenetére

    Virusirtó vagy tűzfal van?

    Mod:
    Szerkessze aki akarja. Én mobilról nem fogom.

    Szia, van, mindkettő. De az érdekes, hogy pár csatát lenyomok, és "egyszercsak" beoffol, tehát nem azonnal. Valamint húzva is volt a gép, nem is kicsit. (2.4@3.6, bővebben az infoban)
    Erre is gyanakodtam, ám visszavettem, újraraktam a game-t, és meglepő módon már úgy indult a game, hogy a garázs frissítése résznél elakadt.

    Tudom, a tuning lehet gáz, de mikor utoljára toltam, kb 8.0 idején, akkor is húzva volt, és nem volt soha semmi gond. (Jó fél évet nem játszottam, most újra elővettem)

    Megmondom őszintén, én ezt olyan "ki tudja mi miért történik" hibának tartom, tehát, ha a jelenség nem fordult elő másoknál, akkor valszeg soha nem fog kiderülni, mi a gond.

    Most visszavettem alapfrekire, egyelőre modok nélkül próbálom ki, ha így jó lesz, akkor valamelyik mod lesz a ludas, specifikusan az én környezetemre kihegyezve, tehát jön a totó.

    Ettől függetlenül bármilyen hasznos, vagy haszontalan tanácsot szívesen fogadok, de ezen ne rágódjatok tovább, szvsz a probléma úgy sem fog megoldódni. Köszönöm mégegyszer mindenkinek :) :R

Új hozzászólás Aktív témák