Új hozzászólás Aktív témák

  • GaburroSan

    aktív tag

    válasz szbalogh #34385 üzenetére

    Néhány gondolat a WT E-100-al kapcsolatban!(van már vele több mint 100 csatám)
    1. Campinovka! Minde1 melyik oldalon vagy azonnal tolass vagy a scout meglát és mindenki téged lő és mehetsz a garázsba 0 sebzéssel!(sajnos már kétszer előfordult velem! Ez a gép világít mint 1 fáklya! Messziről is kiszúrják és nem nagyon lőnek mellé!
    2. ajánlott felszerelés: távcső, periszkóp, célzásgyorsító! mivel szinte minden bekapott lövésnél az ágyú megsérül ezért kis javítócsomag, nagy javító csomag, és elsősegély készlet!(100 csatából csak 1-2 gyújtottak fel akkor is arty volt, ezért nem kell tűzoltó készülék, ha 100-as oc. benzint adsz neki akkor azzal is csökken a kigyulladás esélye)
    3. a lövésznek mindenképpen kell Armorer skill hogy sérült ágyúval is jól tüzeljen!
    4, a JT ágyújának töltés ideje 56sec (lesz majd BIA-val) ezért amíg tárazol legyen közelben csapattárs vagy fedezék! Ha tudod szedd ki az ellent messziről! Az E-100 ágyúja felejtős még gold ammo is pattog és mivel lassabb ezért jóval elé kell célozni a gépeknek, és weak spotokra nem lehet vele lőni! HE az hatásos de minek sebeznél 300-400 lövésenként (4-et tud 44 másodperc tárazási idő mellett) amikor 500-700-at tudd a JT ágyújával és abból 6-ot . Volt már hogy gold ammoval ezzel is lepattantam 6//4-szer!
    5. Repeszpáncél nem kell rá ugyan is mindenki a tetejét lövi ahol nincsen páncél, és 0x1,5= az továbbra is 0! Serb is is megerősítette, csak arra érdemes rá rakni aminek van is páncélja pl: T95, Maus, E-100, JP E-100, stb..
    Ha lesz még valami akkor írok!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák