Új hozzászólás Aktív témák

  • Közben további kérdések keletkeztek, amiknek megoldása úgy is "when it's done" de hátha megoldódik majd :D

    HellCat: régen akartam kérdezni de félrepakoltam kicsit a járművet, mert az ágyúval kikészített és készít ahányszor csak megyek: a T49-en már egyszer ki lett fejlesztve az ágyú, utána ugyanaz megy erre is még oké, aztán a következő ágyú gyakorlatilag ugyanaz, csak a végén van egy pici légterelő. Mire meglesz a használhatóbb műszer addigra a hajam 10× is kihullhat. Volt egy másik tank, nem tudom melyik de annál is vagy 5ödjére fejlesztettem ki szinte ugyanazt, mert úgy ment a sor... ez most miért van így?

    Másik és egyre égetőbb gond az a teljes jármű forgatása: fix tornyos páncélvadász lövegjével követed az ellent, mire beszűkül sokszor mozdítanod kell az egészet. Akárhogy nyomom az irányítás gombjait, csak a 100% érvényesül és újra szétugrik a célkereszt. Miért nincs Joypad, vagy Joystick támogatás a játékban? Azokkal olyan finoman lehetne fordulni hogy még korrektül lődözni is lehetne ha arról van szó.

    Egyszer volt olyan hogy közvetlen mellettem kilőtték a kollégát és kb az 5fokos szögben "forgatható" ágyúval hiába cikkáztak előttem, még 2-3ellent kiszedtem a "végállomás" előtt, mert a forgásomban akadályozott a csapattárs roncsa. Ekkor olyan lassan fordult a tank hogy nem tágult ki nagyon a célkereszt és simán leszedtem őket. Sztetek lesz valaha Joypad/stick támogatás? :D

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák