Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Bingisz #63209 üzenetére

    A hellcat-ot szerintem a wn8 már nerfelte eléggé. Úgy értem meghúzták a cél szintjét csillagászati magasságokban, innentől kezdve észrevehetően kevesebb pro játszik vele.

    A hellcatnak amúgy is van egy olyan tulajdonsága, hogy gyenge játékos nagyon gyenge vele, a jó játékos meg (tipikusan lapító sniper játékmódban) jobb vele és így jön ki az átlaga. Az FTR-n voltak erről jó chartok, hogy vannak tankok, amik a tudás szintel párhuzamosak teljesítmény szempontjából, a hellcat meg pont olyan volt, amit leírtam, hogy kezdetben gyenge és csak utána lesz op.

    Mondjuk a WG le van maradva sokszor, mint a borravaló, megnerfeli a hellcatot, amikor már észrevehetően csökken a jó játékosok száma vele, de ha eldöntötték, akkor megcsinálják, mert már dolgozik a nerfen szása x órát és különben kidobott pénz lenne :)

    A KV2-vel csináljanak valamit inkább, mert tier6-ban ugye nevetséges a troll ágyú, annyira kilóg. Legyen tier7 mondjuk, mert úgyis sokan vannak, akik nagyon büszkék rá, hogy milyen jól nyomják vele troll szakaszban, legalább szoknák vele a magaslati levegőt. Ha azt nézem, hogy egy su152 is tier7, akkor a kv2 beleférne oda, forgatható torony, cserébe pár dologban meg gyengébb, de kb az a szint és az ágyú is kb.

Új hozzászólás Aktív témák