Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz #40993792 #63335 üzenetére

    Az egészen biztosan úgy lesz, ha mindenki megkapja, akkor nem a parancsnok fogja megkapni, hanem a tank. Ezt írják is, hogy a tank kapja meg.

    Eddig ilyen esetben a WG mindig visszaadta, úgyhogy ha meglépik ezt a hatodik érzék dolgot, akkor egészen biztosan visszakapja a skill helyet mindenki, akinek megvan és választhat helyette másikat.

    Nerfet nem írnak, hanem átgondolják, csak annyit, ami nem feltétlen jelent rontást.

    Volt már pl olyan felvetés is hogy folyamatosan égjen, ha spotolják az embert. Jelenleg van erre mod, amelyik 10-11 másodpercig égve hagyja a lámpát, de ez azért nem az igazi.

    Más, mentem a hellcat-al egy olyan csatát, hogy ilyen mocsok szemét RNG-t még nem láttam. 22 lövés, 2 sebzett, 3-4 mellé, de a többi mind lepattanó vagy lánc ! szereztem 1700 assist dmg-t úgy, hogy leláncoltam több ellenfelet. Komolyan mondom ilyennel én még nem futottam össze, hogy ennyire rossz átütési arány legyen. Csak tényleg azt nem értem, hogy mintha az egész csatára előre meghatározná, hogy most te -25% RNG-t kapsz és kész, a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem változik.

    (#63336) Kean_Sorbo a totál kezdő nyilván nem sokra menne vele, de szerintem mindenkinek használna. Rengeteg az olyan játékos, aki megmozdul, ha meglövik, tehát ők a nem teljesen reménytelen kategória (úgy értem van olyan, aki csak ott áll és lő vagy tekeri a tornyát, amíg ki nem szedik, a totál reménytelen kategória, nekik tényleg semmi nem segítene, max ha valaki odamenne és nyomná helyettük az S billentyűt), csak nem tudják, hogy felfedezték őket. Nekik egészen biztosan segítene, hogy tovább maradjanak életben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák