Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz sith7 #75907 üzenetére

    "a saját Tierjében még a heavyk is vissza-vissza húzódnak, ha SP-t látnak"

    Mondjuk amikor bevadultam egyszer, mert minden mocsok aranyat köpött rám és átváltottam én is. Viszek elég sokat magammal, mert lőszer javadalmazás bőséges és elfér, de nem szoktam használni, csak ha nagyon muszáj kiszedni valakit.

    Még egy kv4 is meghőkölt, amikor három lövés három sebzés. A 250 pen kemény dolog és ment a chat-ben a gold noobozás, olyanoktól, akik maguk is aranyat köptek, de az más természetesen. Ha nem kell már ennyire a kredit, akkor gyakrabban fogok aranyat köpni vele én is. Az SP-nek mondjuk a sok hátránya mellett ez egy határozott előnye, hogy szükség esetén bátran lehet aranyat használni benne, mert kitermeli és jó (nem heat), komoly átütésű arany lőszere van.

    Más, nekiálltam az E100-nak, de még tier3-ban és mi megy ott. Egy jó tanács, ezt a tankot csakis a gépágyúval, senki fel ne tegye az 5cm-es ágyút rá, lassan tölt és annyira pontatlan (75%-os legényekkel, de akkor is), hogy majdnem elsírtam magam. 40m-ről egy amx40 seggét nem tudtam meglőni egyszer, mellé vagy a tornyára lepattan vagy csak úgy lepattan, közben az meglőtt meg ki is gyújtott. A gépágyúval legalább odaszórok jó sokat, ha seggbe kapom az ellenfelet, ahogy ez a csata is bizonyítja.

    Map: Karelia Pz.Kpfw. III Ausf. A 726 12 099
    Csatában elért Achievement Védő, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Legénységi XP: 726 Javitások: 794 Lőszer: 582
    Teljes: 10 723 WN8: 6 440 (100)

    Egy hazánkfia végtelen retardált fcmpak köpi az aranyat, hogy a nyakán kidagadnak az erek. A sok idióta megrohamozta az ellenfél bázisát az fcm meg arannyal halomra lőtte őket, szerzett is top gunt. Kétszer engem is meglőtt, be is szóltam neki, mert mi a faxnak fcm-be arany egy tier3 csatába? Az, hogy ő megteheti, engem nem hat meg, mert ez nettó idiotizmus. Ki is szedtem a taknyot foglalás közben, ő meg halmozott írásbeli becsületsértést követett el :) ezért replay-t nem tehetek fel, nincs 18 karika a wotreplay-ben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák