Új hozzászólás Aktív témák

  • sequator

    senior tag

    válasz jr1994 #82452 üzenetére

    Azért ezek a "kihívások", (különösen a T10esért teljesítendők, ha igazak a kiszivárgott infók) szinte teljesíthetetlenek nem csak az átlagos, de az átlagnál jobb játékosok többségének is. Én átlagos játékosnak érzem magam, 1300 körüli WN8am éppen csak a zöldüléshez elég, de a WG listája alapján a legjobb 7%ba tartozom. Az obj.260ról nem is merek álmodni, a T-55A kéne, de kétségeim vannak, hogy meg tudom-e csinálni.
    Igazából a mindannyiunk által hőn szeretett RnGje teszi az egészet grinddé. A top missionökhöz nem elég ha jó játékos vagy, nagyon sok szerencse is kell, vagy statisztikailag elég sok csatát menni, hogy összejöjjön a szerencsés csata. Gondolj csak arra, hogy néha egy Tank Ászért mennyi csatát kell menni, különösen, ha valamelyik népszerűbb tankra szeretnéd megszerezni.

    Szerintem az is grinddé teszi, hogy végig kell menni mindegyiken tankon, akkor is, ha csak az egyik kellene.
    Egyetlen előnye, hogy az alacsonyabb feladatok teljesítése könnyű és jó kreditet hoznak. Kíváncsi vagyok lehet-e "farmolni" őket. (pl ha megvan primary+secondary is, akkor is újra lehet-e indítani és megjegyzi-e, hogy már teljesítve van.

    Az is kérdéses, hogy milyen játékmódokban lehet teljesíteni, mert ahogy nézem nincs kizárva egyik sem, így talán CWn, Stronkholdban, Században kooperálva össze lehet "csalni".

    sautia

    sequator

Új hozzászólás Aktív témák