Új hozzászólás Aktív témák

  • szbalogh

    őstag

    válasz MaxxDamage #92492 üzenetére

    Nagyon sok mindenre kell figyelni egyszerre és így az elején még nem tudod, hogy egyáltalán mire.
    Én csak gurultam emg játszottam és nem érdekelt semmi. Így is el voltam, tetszett, hogy végre van egy egyszerű tankos játék. Aztán beléptem egy klánba. Ekkor már volt egy 9-es tankom is de összességében csak kb 50% győzelmi arányom. Na ekkor fedeztem fel, hogy van a wotwiki, ahol minden fontos dolog le van írva. (Biztos linkelték már de +1 hozzá) Új világ tárult ki előttem. És akárki akármit is mond, hogy ilyen eltűnt lövedék, meg jaj honnan szpotoltak fel... mindenre volt magyarázat és legközelebb már figyeltem ezekre a dolgokra.
    Kezd szerintem azzal, hogy legalább a saját tankod erősségeit és gyengéit ismerd meg és a csatákban keress olyan helyeket ahol ezeket ki tudod használni!
    Van a játékban vagy 500 tank. Ezeket mind megismerni lehetetlen. Ezért érdemesebb egy tierben elidőzni hosszabb ideig, hogy valamennyire kiismerd az adott szint tankjait.
    A győzelmekkel ne foglalkozz! Nagyrészt nem rajtad múlik. Olyan nincs, hogy minden nap ugyan annyi győzelem és vereség van. Vannak sikeresebb és rosszabb napok is. Inkább a WN8 mutatódat figyeld, ha ez emelkedik, akkor egyre ügyesebb vagy. A győzelmek meg majd jönnek a skillel :K

    Jano: Nem volt olyan rég, amikor még te is ilyeneket kérdeztél :D

    [ Szerkesztve ]

    Nick: HE_Storm

Új hozzászólás Aktív témák