Új hozzászólás Aktív témák

  • anulu

    félisten

    válasz sasa311 #999 üzenetére

    a kick rúgása / CS-zése fontosabb, mint a shadow bolté. ha kick miss van, akkor a sámán / mage szakítsa meg a heal-t valahogy. vagy az addot tankoló warrior shield bash-el, vagy akármi. egy heal sem mehet be. ez az alap :)

    1-2 DD warri / maci DPS gearben simán elég rá, nálunk 3. az MT, 4-5 prot warri.

    mikor a boss kijön, MT felveszi (MD mehet rá, sőt ajánlott, nálunk 10-ből 8x miss a shield slam, kész élmény :S) és behúzza 1 és 2-es spot közé, ott állva tankolja.

    bossmode timer nagyjából pontosan írja. ami fontos, h a CTRA azt írja, amikor kezdi castolni, tehát az a tuti. mi úgy csináljuk, h 2x5 fős csoport van, meghatározva, h ki hol clickel. 1,5 percre kapja a clickelő a debuffot és 1 percenként van blast nova, tehát kell a 2 csoport. lényeges, h csak 1x szabad kattintani, tilos spammelni! aki kattint 800 shadow dmg/sec-et kap ameddig nyomja. amikor a raid leader mondja, h ''klikk-klikk-klikk'' vagy akármit, akkor akinek kell, egyszerre kattintanak, és amint Magtheridon banishelődik azonnal elengedi mindenki, de semmiképp sem előtte, mert akkor nem megy banishbe :)

    "Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

Új hozzászólás Aktív témák