Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghoosty

    őstag

    válasz kicsako #101127 üzenetére

    Raideken a hard enrage-et sem szeretem, ott is soft enrage párti vagyok, de nagyon ritkán futunk bele, legtöbbször nem az a gond, hogy nem megy le elég gyorsan, hanem hogy túl sokan hibáznak és wipe van.
    Ha még csak a bossokon lenne timer, az talán nem zavarna, de az egész M+ arról szól, hogy rohanj és húzd be a lehető legnagyobb packot és told az AOE-t ezerrel. Sokszor még a healernek is DPS-elnie kell. Lehet, hogy most lazább az időzítés, legtöbbet Shadowlands S1-ben mentem, azóta csak ímmel ámmal, mert nem tetszett.

    A saját kulcs behírdetése se jobb, jelentkezik hamar 2 másik DPS, aztán 3-an várjuk, hogy ne jelentkezzen se tank se healer, aztán elment az estéből fél óra.

    475-ben vagyok jelenleg, mert nem tudok aspect-es tokent szerezni, mert az 15-os M+-ból jönne, vagy Mythic-ből. De nem zavar, mert nekem a gear sose volt cél. Nekem az eszköz ahhoz, hogy a contetben győzzek, ha elég hozzá, akkor jó ez így.

    Értem én a pszichológiáját, hogy miért nem kapok invet, de attól még nem kapok és az ok megszüntetéséhez meg játék idő kell, ami erősen korlátos. Nem panaszkodtam, csak te kérdezted, hogy miért nem járok M+-ba.

Új hozzászólás Aktív témák