Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolverine

    félisten

    válasz Djuree #12989 üzenetére

    Redridge: indulj el Stormwindből kelet felé; Eastvale Logging Campet elhagyva már át is értél. A flight point Lakeshire-ben van.
    Hillsbrad: IF-ből érdemesebb menni; keletre menj Loch Modanba (flight point: Thelsamar), majd északra Wetlandsba (Dun Algaznál lvl21-es orkok állomásoznak, ott át kell verekedned magad), utána kövesd az utat északnyugat, majd nyugat felé. Vedd fel a flight pointot Menethil Harbourban, utána ugorj a vízbe és ússz észak-északnyugat felé, elkerülve a lvl24-es, majd 28-as murlocokat; ezt követően Arathi Highlands vizeire érkezel, ott 39-es nagak vannak a mélyben, ne húzd be őket; ott kb. nyugat felé fordulva a part mentén átérsz Hillsbradba (szintén vigyázni kell, 30-32-es nagak vannak a part közelében Southshore-ig, míg a kisváros túloldalán 30-31-es murlocok úszkálnak...) Flight point Southshore.
    Hillsbrad alternatív: Wetlands közepén az útelágazásnál fordulj északra, Dun Modr és Thandol Span felé, majd menj át Arathi Highlandsre (flight point: Refugee Point); Refugee pointig északnak tarts, utána nyugatra kövesd az utat Thoradin's Wallig, utána tovább az úton Hillsbradban, kb. a zóna közepén (miután elhagytad a romos allis őrtornyot) fordulj a kereszteződésben dél felé Southshore-ba.

    Mondjuk azt érdemes tudni, hogy mind Redridge, mind Hillsbrad aktív warzone; előbbi sima gankelőhely hordásoknak, utóbbi korábbi híres outdoor PvP csatahely Tarren Mill és Southshore között...

    Rested: 10 nap alatt töltődik maxra, ha innben/fővárosban lépsz ki; ha csak valahol a vadonban, 40 nap alatt. Amíg tart, 150% xp-t kapsz mobonként... és az nem mindegy, hogy x mennyiségű xp-ért 2 vagy 3 mobot kell megölni :U Ha innben lépsz ki, azért gyűlik az a rested csík. Sokat gyorsít a fejlődésen... én pl. egy teljesen fullos, 250%-os rested csíkot bármilyen szinten, bármilyen karival 3 szintlépés alatt fogyasztok el teljesen... szerk: nem 90% xp jön questekből... Én anno 68-on megkaptam a flying formot druidámmal, akkor Nagrandot kezdtem el questelési szempontból; fogtam magam és körberepültem a hátralevő területeket (Nagrand, Blade's Edge, Shadowmoon, Netherstorm) és felfedeztem a teljes térképet, csak ebből bekaszáltam 120k xp-t... Szvsz a teljes tapasztalat 5-6 %-át adja a felfedezés, legalább 30-40% a questekért jön, a maradék mobokból. (oké, nálam mindig van rested, 9 karaktert húzok Ragnán párhuzamosan :DDD)

    [ Szerkesztve ]

    "I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

Új hozzászólás Aktív témák