Új hozzászólás Aktív témák

  • DebilEvil

    tag

    Az encapsualte sebzese csak elsore tunik soknak valojaban nem az, foleg ha nem kell maszkalni. A felallas ugy nez ki, hogy a boss elott a tank, ket oldalal, egy-egy grp, hatul pedig 3 grp, ezt szerintem mindenki igy csinalja. A boss melletti egyik grp a melee, a masikban vannak a tankhealerek es egy sp, mert o a hatso grp-okbol nem erne el MF-el.
    A hatso 3 grp-ban egy-egy resto shaman van. a kozepsoben pedig 3db CoH-os priest, akik nyomjak a massdispell, igy a tank kivetelevel CoH-al is barmelyik grp-ot el tudjak erni. A resto shamanok kozul a kozepso is szinten eler barkit. A hatso grp-oknal a 2 szelso nem eri el egymas, mivel kell tartani a 20 yard tavolsagot a kozepsotol az encapsulate range miatt. Am igy is 5 healer azonnal le tudja reagalni az encapsulate-et. Ha a 2 szelsobol rakja a boss valakire, akkor a masik szelen levo shamannak kell kb 4 yardot lepni. Mivel grp-onkent van a felallas ezert az egesz party CoH range-ben lesz, es GCD-nkent kapja a 3 priestol a grp minden tagja az 1K-s heal-eket. A shamanok pedig elosztjak, hogy az egyes partybol kire fogjak kezdeni a chain healeket, nalunk ez pl a grid-en a party 2.,3.,4. embere. Erdemes ide nekik megcsinalni egy NS+chain heal macro-t. Igy 6 dedikalt encapsulate healerrel nem tud meghalni senki, emelett encapsulate alatt a boss nem uti a tankot, igy a 2 pala es 1 druid is akar be tud segiteni.
    Potik, arcane rez poti, hs. Legyen legalabb 3 lock, bar ez most egyebkent is alap, 3 fajta HS legyen mindenkinel. Arcane rez cauldron is mehet le egy, de legyen tartalekban is, ez kesobb mar ugy sem fog kelleni a 2. 3. kill utan. Milyen poti legyen? A mana hasznaloknak ha alchemy az egyik szakmajuk, akkor a mad alchemyst potion tokeletes, ha nem es mana gondok lehetnek akkor super rejuv poti. Ha nincs mana gondjuk, akkor mint a nem manasoknak hp poti. Amikor a grp-od vagy te megkapod az encapsulate-et, ne panikolj be es nyomjal hs-t, potit. Pala, rugo, mage le tudja szedni, ha nincs mar cd-n az IB es a bubi. Rugo-nak a CloS nem lesz cd-n. Ilyenkor nem is kell hasznalni. Ha rarakta a boss valakire, akkor ne egybol nyomd el az elobbiek miatt, mert az elso 2 tick-et kibirja mindenki, utanna erdemes benyomni a hs-t es a potit. Mivel a foldi fazis kb 1 perc, a levegoben pedig kb 1,5 percig van igy vissza fognak jonni a cd-k a kovetkezore. Extrem esetben ha a bossnak a cd-i elcsusznak tud rakni 2 encapsulatet rakni egy foldi fazis alatt, de ez nagyon ritkan fordul elo.

    video

    Igy kb ennyi. Ha lenne kerdes, akkor johet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák