Új hozzászólás Aktív témák

  • anulu

    félisten

    Pola! szeretnék némi segítséget kérni, egy preBC bossal kapcsolatban. röviden: palaként hogy/mivel kiteoltál Gluth-nál? :DDD ma lesz egy fun Naxx, és esélyes, h nekem kell csinálnom ezen fontos dolgot :)

    szakadás, lag és egyéb dolgokhoz: Hydross sajnos képes hitelni, néha még a mi tankjainkat is :U az, h Magtheridon tankolás közben DC-zik az MT már megszokott dolognak számít, abban reménykedünk ilyenkor, h a karaktere nem tűnik el :)

    25 fős insták: igen, sajnos mindenkinek teljes mértékig észnél kell lennie, 1-1 fighton az is számít, h mennyire fáradt agyilag a csapat. pl én lehetőség szerint azon a délutánon, amikor este Kael'thasra megyünk alszom egy picit (1-1,5 órát). tegnap is megtörtént, mondjuk inkább babonából, mint szükségképp, de 3-ra olyan flawless killt mutattunk be 1 halottal, h öröm volt nézni (rugó vmibe belehalt, kb max ő tudja, neki volt ideje figyelni a hp csíkját :DDD)
    Kael tegnap 18 perc alatt feküdt le, abból az első 6-7 perc tökvakarás, phase 5 sem durva, a kettő között viszont maximálisan észnél kell lenni.

    tegnap rájöttem, h rosszul vagyok Mt. Hyjaltól. 30+ perces trash (8 hullám bossok előtt), utána 5-6 perces bossfight. szerintem undorító. a bossfight meg olyan, h 1 helyen picit elrontja vki, kb wipe. néhány bosst már láttam, de szvsz a Kaz'rogal encounternél f*sabbat még nem csinált a Blizzard, és nagyon meg kell erőltetniük magukat, hogy alúl tudják múlni ezt.

    "Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

Új hozzászólás Aktív témák