Új hozzászólás Aktív témák

  • FefeeX

    veterán

    válasz MCGaiwer #24554 üzenetére

    Pedig tipikus dolog, hogy ha gyakran akarsz eztis-aztis csinálni, és mindenben maxot akarsz nyújtani, az lehetetlen. Áttalentelhetsz mindig, és annyi pénzed rámegy, hogy a PVP és a RAID-ek közt folyamatosan farmolhatsz, és tényleg ott tartasz, hogy életed már nem marad, mert különben nem tudnál legjobb lenni mindenhol (mármint a legjobb az az egyéni lehetőségtől függően értendő)
    Itt jön szóba a kompromisszumos megoldás. Kicsit közé talentelsz, és máris jó lesz mindenre, ha nem is a legjobb, de mondjuk a suffer 50%-0% helyett lesz suffer 10%-10%, ami máris elviselhetőbb, ha két dolgot is akarsz csinálni.

    És a következő fokozat, amit én csináltam, hogy kiraktam egy unholy dps-tank talentet, csakhogy előre nem számoltam, és a lichborn-ra pont nem lett elég a talent, valamint azóta PVP-znék is de arra meg aztán főleg nem jó, mert vannak benn olyanok amik DPS és tankként is jók, kellenek PVE-be, PVPre viszont teljesen felesleges. Egy szó mint száz, van 9 felesleges talentpontom froston, aminek gyakorlati haszna nem sok van... :) Miért nem retalentelek? Mert nem tudom eldönteni, merre rakjam el, merre mozduljon az a százalék, mert ugye igyekeznék a legjobbat kirakni valamerre, de attól már kb 2 másik oldal sérülne, így várom a 3.1-et az ingyen retalenttel meg a dual talenttel (persze ez az én hülyeségem, ezzel tisztában vagyok) - tankolni viszont érdekesmód nagyon jól tudok a jelenlegi talenten.

    Ergo 3.1-en is úgy hiszem, lesz egy tank talentem és egy PVP, de mindkettő unholy.

    (amúgy a gombok talenthez igazodását, vagy gearhez igazodását nem lehet valami programmal szabályozni? Csak mert a másik nagy problémám, hogy arénában icy touch spam kell, meg egy csomó mindent nem használnék amit tankolásban gyakran, ezzel szemben mást meg gyakrabban) :)

    Na most jól megaszondtam, bocsi kicsit néhol értelmetlennek tűnik, sokat melóztam(zom) ma... :)

Új hozzászólás Aktív témák