Új hozzászólás Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    válasz FefeeX #24650 üzenetére

    Ú srácok én nagyot kacagtam. Az akkori hozzászólásomban az "SP" nem spirit hanem Spell Power. Gondoltam ez egyértelmű. Mert bár a spirit egész szépen tolja a Spell powert de külön gyúrni rá nem érdemes, szerintem.
    Szóval azt hiszem félreértésen alapul a kis vita.

    Valamint nem tudom ki írta, de szerintem is illene ismernie az embernek a karakterét oda vissza, ráadásul úgy, hogy aktívan raidel vele.

    A DPS listákra felvágni meg kb. olyan mint mikor ált. iskolában összehasonlítani kinrk milyen hosszú. Hiába vagytok DPS huszárok ha wipe-oltok mint a szar (s ezt most általánosan írom, senkinek sem címezve). A csapat a lényeg meg az összhang. Nálunk pl. ezért szabályozva van a DPS lista linkelése raid alatt: raid végén és a szünetben illetve kérésre /w-ben lehet, ha közben akkor -1DKP.
    (Egy példával is élnék: egy azóta már nem a guildben lévő huntard felvágósan mondogatta milyen DPS Matyi. Majd azzal a lendülettel magára rántotta KelT-t aki ketté tépte mint etióp gyerek a segélycsomagot).
    Szóval srácok "take a chill pill". Ez csak egy játék :R

    (#24657) Viktor77:
    [I]Character Data Unavailable

    This character profile is currently unavailable, due to a long period of inactivity or as a result of high server load.[/I]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák