Új hozzászólás Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    válasz animatrix11 #25972 üzenetére

    Sovány vigasz de talenttel meg tudod csinálni, hogy ne kelljen shard, valamint gyorsabban castolja és kevesebb manába kerüljön, DE csak akkor ha a target 35% alatt van. Ez nem más mint a demo ágon lévő 2 pontos Decimation.
    Én ezt PvE ben, azon belül is raidben használom. Pl: (a mob 35% alatt van) CoA,Corr,Immolate,Conf, Inci, Inci Soulfire. (azért küldök el még egy inci-t, mert bár elvileg az első után is fel kéne ugorjon rá a Decimate de a valóságban vagy kb egy 1 vagy másfél másodperces rés. Ez alatt simán belefér még egy Inci, mert a decimate egy Debuff számára ami 10 mp-ig tart. Tehát az első Inci-től számítva van 10mp-d hogy eltolj egy Soul fire-t). S ez után hangulatomtól függően így folytatom a rotát: Inci,inci, Soul F, inci inci Soul F. Ha lejár az immolate akkor azt visszateszem s gyorsan ellövöm a Conf-ot.
    Igazából én úgy érzem hogy 35% ha csak inci inci Soul F-t használnám az is elegendő lenne (de ugye az immo az boostolja az incit, valamint a Conf az instant, már ha nincs rajta CD)

    Valamint szerény személyem szerint ne a Shadow Burnt használd SS szerzésre. Arra ott van a Drain Soul

    (#25978) Wolverine Ez papíron tényleg szépen hangzik, de a büdös életbe nem fog neked 4-5 kijönni. (Nekem semmi glyphem talentom nincs rá) Egy átlag 70-es mobbol ha jön kettő akkor már király. De a 2 is inkább kevésszer proccol mint többször. Raidben meg nem fogok végig szívni, max ha 25% alatt van. S én is azt tapasztaltam, hogy a raidben a trashen is max 2. nagyon ritkán ha 3 esik, de ilyet is csak egyszer láttam azt hiszem. De papíron amúgy igazad van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák