Új hozzászólás Aktív témák

  • animatrix11

    őstag

    válasz F-ECT$ #26479 üzenetére

    "-A linkelt 3/14/54 alapján hogy jöhet ki a talentelt Firestone? (Talent váltásnál sajnos nem marad rajta a +300%" :((

    "Hol nézel dps-t? Bosson, vagy az egész instában"
    ezt asszem írtam, mindkettőn, overallban aoe miatt vagyok csak jó, bosson 3k, és a 41/30nál is annyi volt :F

    "Mi az, hogy nagyobb az aggró? Locknál csak az SH csökkenti aktívan és a dest reach passzívan, de ez mindkét buildben megvan, így azonos dps esetén mindkét esetben azonos az aggró."
    az hogy a fent emlitett talanten a pankrátor elég szép sebzést tol ki aminek az agroját nem én kapom, egy boss fight alatt egyszer voltam 100% közeliben amit lefeleztem, destro talenten meg sokkal gyorsabban elérem és ugye 5 perc cd az SH, a dest reach meg mindkét talenten megvolt (kilinkeltem a karit megnézhetted a két kiosztást)

    Curse-k vagy CoE vagy CoA-it használok, most max CoE ha nincs fent, vagy a CoD-ot fogom rakni nagy bossnál mert szépen sebez ha crittel, régen mind3 Dot fent volt folymatosan, most nem fogom már felrakni, de jó tudni hogy a corrt nem is szabad (tudom hogy Arnorld keveri a dolgokat, ezért linkeltem ki a karit)

    "-Rota: Life tap, pet attack, CoD, immo, conf, cb, inci 4x conf. Innentől CoD minden 60 secben, lt minden 20 secben, cb és conf cd-re, immo legyen fenn végig, fillernek inci. (Immora addig ne frissíts míg le nem esik, mert az is dps vesztést okoz.)"

    life trapes glyphem nem volt, max felrakom, set bonusból még + kapok spt

    "Van addon a dotok és cd-k figyelésére (előbbire pl DoTimer.)"
    és a cdre? nem találtam curson :F, mondjuk elég szar erre figyenli, mert lefelé nézek az ekSÜN bárra kevésbé látom igy hogy mi történik :W

    "Ha nincs sprist vagy druida a raidben, akkor kevés a spell hited, ez sem egészséges."
    gearből jelenleg 301 + suppression kirakva elégnek kell lennie

    köszi megnézem ezeket a dolgokat elvileg 4k felett kéne tolnom csukott szemmel a geart figyelembe véve, tehét valami nagyon nem stimm

    Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.

Új hozzászólás Aktív témák