Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz FefeeX #27965 üzenetére

    Feltételezem Survivalon vagy, akkor a legfontosabb statod az AGI (természetesen Hit cap után, de gyanítom azt nem kell mondanom :) ). Utána Haste (capig) > crit > ap. Survivalon sta-t is érdemes figyelembe venni, lévén 30%-át megkapod AP-ként.
    A konkrét eset kicsit nehéz kérdéskör. Az dps/AP, illetve crit terén kb. megegyezik a kettő (elsőn kevesebb agi, de cserébe több ap meg crit). Arp Survivalnak annyira nem jó, mivel sem az Explosive shot, sem az Arcane shot nem profitál belőle, egyedül a steady, illetve ha van, akkor az Aimed. Viszont a haste jó lenne, ha nincs meg a Steady shot 1,5 sec. Szóval én azt mondanám, hogy ha nincs Aimed (vagy nincs meg a haste cap), akkor inkább a Crossbow, ha viszont van, akkor inkább a Gun (Ha tévedtem volna és BM lennél, akkor Crossbow inkább, ha pedig MM akkor mindenképp a Gun).
    De igazából nincs jelentős különbség a két fegyver között, valszeg matek kihozná valamelyiket győztesnek, de azt így nehéz megmondani :)

    Amúgy kicsit utána néztem weapon speednek, annyiból számíthat, hogy nem minden hunter skill normalizált, így elvileg lasabb fegyverrel nagyobbat sebeznek, viszont gyorsabbal meg több proc van... szóval jelentősen nem befolyásolja a dolgokat.

    Amúgy maxon van a Gun skilled? Az is lehet a DPS csökkenés oka :)

Új hozzászólás Aktív témák