Új hozzászólás Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    válasz Wolverine #34820 üzenetére

    Szerencsére megoldódott a probléma, az acc suspended volt és az üzenet szerint kaptam róva verifikációs mailt. Megnéztem nem jött semmi. Mentem acc recovery oldalra, a hitelesítő mail onnan sem jött át. Gondoltam a mailt is leváltoztatták. Megnéztem webes felületen, ott meg bejöttek a levelek. A gmail most változtatott le valamit, ha be volt pipálva a biztonságos jelszó hitelesítés (SPA) nem jöttek át a mailek. Gyorsan recovery, be tudtam lépni, megvolt minden, aztán dobtam egy mobile authenticatort az accra a biztonság kedvéért.
    Nem tudom miért lehetett, lehet hogy a sok gold forgalom lett gyanús - költöttem rengeteget meg trade-eltem itemért.

    Más:
    Tegnap lement első boss Blacrock Descent-ben. Gondolom pár embernek ez nem újdonság, mert gino is 3 bosst ölt itt, meg a másik kettő raidben is öltek bosst, de azért nekünk nagy lépés. Ha valakik most kezdik a raidet véleményem szerint jobb 10es raidekkel menni 25 helyett, mert sokkal több a hibalehetőség, jobb kitapasztalni 10-ben mi lesz a rutin 25-ben.
    Robotokon egy napot wipeoltunk mert nem volt mage aki szakítja spellstealeli Arcanotron-t, tegnap vittünk és le is ment. Magmaw meg egy szemét, az addokon kihalunk egyelőre, de egy 1,5 órás tryolgatás még semmi, rá kell érezni és nem tűnik rossznak. Ha mégis 25-ben mentek akkor érdemes rajta kezdeni, mert csak add aoe van, meg kifutás a tűzből, a többi csak nuke, míg a robotokon rengeteg olyan képesség van ami 1-1 ember elbambulása esetén nem menthető. (shield alatt belemegy autoattack a robotba és wipe, nem fut ki elektromos aoe-vel wipe, nem fut el add elől wipe, nem fordítja ki a tüzet wipe, stb..)

Új hozzászólás Aktív témák