Új hozzászólás Aktív témák

  • birno

    addikt

    Lehet nem fog erdekelni senkit, de ezt el kell meseljem. :)
    Mar kb. 1,5 hete tervezem, hogy elmegyek eletem majdnem elso heroicjaba, Cata dg-be persze, de a sok cikk miatt amik arrol szolnak, hogy milyen nehez, meg CC-t hasznalni kell stb, egyszeruen nem mertem(vicc, tudom, de a markolgatastol feltem a leginkabb, hogy folyton CC breaker leszek).

    Na ma raszantam magam, Stonecore-t szemeltem ki, neztem rola videot elotte, minden, az elso par pull nagyon gaz volt, probaltam jelolgetni, de minden mob masfele rohant el, eddig csak AoE tankolast csinaltam, szoval nagyon nem vagtam, hogy megy ez, ideges is voltam elegge.
    Az eslo 2 boss lazan lement, egy wipe volt, Ozruk elott, ahol figyelni kell, hogy ne csinaljon az ember nagy pullt, meg a Sentry-kre is, de ez meg belefer.

    Most jon a lenyeg, Ozruk.
    Tudtam, hogy Ground Slamnel el kell forditani a partytol, de egyik esetben sajna ezt tul lassan tettem meg es 3 DPS instant meghalt, a boss 1,1M-os HP-n volt, na mondom fasza, de legalabb a healer el.
    Kb 500K HP-nal elkovettem ugyanezt a hibat, a healer is meghalt, OMG!
    Na de Shaman volt, ujraelesztette magat, viszont ugye alig volt elete, 300K HP-s bossnal megint meghalt, nem tudom miert, lehet megint beneztem a Ground Slamet, a lenyeg, hogy elkezdtem egyedul pufolni, annyira nem csinal nagy sebzest ha figyel az ember magara(ha mar a party tobbi tagjara nem kell :D) es sikerult leverni, de ugy, hogy az osszes panic buttont megnyomtam mar, semmim nem maradt, 9% HP-m volt csak, 0 Holy Power mikor meghalt a boss, mindenki szakadt a rohogestol, epic fail volt, te jo isten, az elso heroicos runomon, amitol annyira feltem, hatalmas elmeny volt!

    A hab a tortan, hogy utolso bossnal meg elfelejtettem, hogy figyelni kell a kovekre amiket hajigal s harman megint meghaltunk egyszerre, a healer is s az lett a masodik wipe, de azon mar mindenki csak mosolygott szerencsere.

    Egy szo mint szaz, nagy elmeny volt az elso heroicom! :)

    Viszont sajna ilyen nem lesz 4.1-tol, 20s CD a Word of Glory-n. :O

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák