Új hozzászólás Aktív témák

  • Ribi

    nagyúr

    válasz H.O.D. #39906 üzenetére

    Valamint később elemzem, hogy ki mit csinált, ha nagyon szar dpst tolok, megkérdezem, hogy a többiek mit hogy csinálnak. Ha nem tudnám mennyit tolok, akkor csak ugyanazt tolnám végig az ha jó ha nem. Ha tudom hogy valami nemjó, akkor elkezdem keresni a hibát. Pont tegnap első x fighton nagyon lemaradtam, mert sokszor nem azt csináltam ami a dolgom lett volna, hanem próbáltam segíteni, sokat szaladoztam. Majd kénytelen voltam realizálni, hogy totál feleslegesen szaladozok, feleslegesen akarok segíteni, mert nem az a dolgom. Szóval igenis hajt előre az a csík, hogy minimalizáld a felesleges dolgokat és le akard nyomni a másikat. Tegnapi HC kill pl enrage után 5 seccel volt. Lehet ha nem hajtom magam, akkor pont az a kevés hiányzott volna. Az meg hogy belehalok valamibe a saját hüyeségem miatt annak meg nem attól kell függenie, hogy ott a recount vagy sem.
    Ha nem tudod mennyit sebzel magadhoz / többiekhez képest, sosem akarsz fejlődni. Mert nem tudod mivel mérni. Sokszor volt olyan, hogy egymást kérdezgetjük, hogy vazze micsináltál, hogy ennyit vagy annyit toltál. Van, hogy elfelejtek használni valami spellt, vagy nem optimálisan dotolok stb stb. Ezekre csak akkor jöhetek rá ha tudom mérni valamivel, hogy mit csinálok egyénileg.
    De pl egy új srác is van a guildben és nem biztos, hogy megnézném hogy milyen az enchantja, a reforge, ha nemlátnám, hogy szar dpst tol. Megnéztem és totál össze vissza van reforgeolva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák