Új hozzászólás Aktív témák

  • Vyndree

    őstag

    válasz Wolverine #39865 üzenetére

    Az account eladás-vétel ugyebár tilos (nem csak itt), ehhez van egy történetem.
    Tavaly eladtam az accountom, majd 3 hónap múlva hiányom volt és láttam nem játszanak vele, gondoltam visszavásárolom. Mivel nekik nem kellett ezért eladták. El is utaltam az összeget (2010 09 17.-én), az accot nem kaptam meg. A rendőrséghez fordultam, mondván vásároltam valamit aminek a vételárat kifizettem, de a terméket nem kaptam meg. Két hete volt a tárgyalásom a városi bíróságon első fokon amit megnyertem. Fellebbezés nem volt, a fizetési meghagyás megérkezett az eladónak.
    A történet nem ilyen egyszerű, csak nem akarok itt senkit untatni vele, de ezek szerint a magyar törvény nem tiltja (miért is tiltaná) a WOW account kereskedelmet. Azt azért hozzá teszem, hogy a vételár alacsonyabb volt, mint az új játék ára, úgyhogy haszonról/nyereségről itt nem lehetett beszélni.

    Szerintem ahogy eladhatod a hivatalosan, boltban megvásárolt Fifa11-ed, mint a wow accod, csak ne legyen rajta "extra haszon". A Blizzard szabályzata szerint tudom nem, ha megtudja letiltja az accot, de a magyar törvény nem tiltja.

    (félreértés ne essék, nem akarok bannt, természetesen nem a határt méregetem, ha ez a téma itt tabu, akkor az első figyelmeztetésre leállok :K )

Új hozzászólás Aktív témák