Új hozzászólás Aktív témák

  • steveetm

    őstag

    válasz Beri #40975 üzenetére

    :D
    Akkor hazudok, biztosan.
    Egyébként nem tudom ki beszélt crystalized earth-ről, főleg ki beszélt "annakidején"-ről. Én jelenről( jelen jelentése = Az az időpont, amikor a hsz-t írtam) beszéltem. Biztos kobold varázslat volt, hogy egyik nap volt 20000 arany a karakternél, vettem belőle 0-ra elementiumot és bumm, lett 60000. It's a kind of magic.

    Nem is szólva arról, hogy 80-85g ig veszek meg minden elementiumot, ha olyan a kedvem akár 90-95ért is és nem ritkán adtam el inferni ruby-t 300g fölött, bár biztos megint a hazug ah goblin beszél belőlem. Ilyen árral számolva az kell, hogy 3-4 stack elementiumból essen 1 azaz egy darab inferno ruby, amire az esély konvergál a 100%-hoz. Segítségképp annyit, hogy a carnelian IS számít, és abból 1-2 esik, 20%-al.(Carnelian = inferno ruby, csak annál sokkal jobb, mert transmute master(hopp, most megint elárultam egy titkot:( Még a carneliant is fel szoktam vásárolni ah-ból, bár lehet az se éri meg, szólni kéne már a bankomnak, hogy fogyjon a pénz) ).
    Na most ez megint csak és kizárólag inferno ruby. Az, hogy naponta 300 gyűrűt meg nyakláncot összetörök amiből dust lesz, ami szart se ér, igen, el is szoktam ajándékozni, vagy essence, ami meg sokat, és mégsem adom el. Helyette gyártok 15g-s enchantot és eladom 150-300g ért. És akár tetszik akár nem, ez is a jc "mellékterméke" bár kell hozzá más prof, de önmagában működésképtelen a dolog(Legalábbis messze nem ekkora haszonnal). Na és itt jön az, hogy marad minden más vendortrashnek amivel lehet MÁR nem vagyok nullszaldóban, de egész jól kompenzálja a kiadásokat.

    TLDR:
    Kivitelezhető volt és kivitelezhető most is.
    Üdv.: steveetm

Új hozzászólás Aktív témák