Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Na, átváltott órára a számláló, közeledik az ajándék hónap vége (vasárnap jár le). Akkor aktiválom a panda trialt, azzal ki fogom húzni 6-ig, akkor lesz pénzem megvenni a GC-t és a kieget. Az kitart decemberig, akkor jöhet a kövi GC és az új kieg, de ezután valószínűleg egy ideig ismét szüneteltetni fogom a játékot, mert majd gépet akarnék jövőre cserélni. :)

    Addig is kipróbáltam a Death Knight kasztot, érdekes a sztori kezdése, maga a kaszt viszont eléggé univerzálisnak tűnik elsőre. Tank és DPS talentek, varázslatok és közelharci képességek egyesítése... nem mintha nem lehetne vele ellenni, de jobban specializált kasztnak gondoltam.

    Egyelőre csak próbálgatom, maradok a hunternél, az jobban bejön. Még majd egy máguson gondolkodok (ranged dps powa), de meglátjuk, mennyire sikerül jó társaságot találni a végére. Hiába vagyok egy viszonylag nagy guildben (Warhammer), alig-alig tudok beszélni, mert mindenkinek dolga van. Remélem, ez a végére megváltozik, mert már nagyon viszket a tenyerem egy kis instázásra. :)

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák