Új hozzászólás Aktív témák

  • TommyGun

    őstag

    Na megdigneltem a 100-at tegnap,

    Unholyn fejlődtem nagyrészt de ott Kb semmi változás nincs...Frost rég voltam de ahogy néztem ottsincs túl sok változás, de ott végre ki lehet dobni a plague strikeot ahogy néztem ha kirakom a 100as talenton az új dot-ot akkor a Howling blast feltolja a és Kb 3 gombos lett a frost O+HB+FS ha jól néztem.

    De ez a DK tank nekem elég furcsa, azt hiszem a Blood ágat érte a legtöbb változás. MIkor belogoltam 1 hete 10 percig kerestem a Heart strike-ot mire leesett, hogy kivették...most orrba szájba Blood Boil maradt mert mi a francot toljak? 35% alatt oké ott az a vacak Soul Reaper de annál még a BloodBoil is nagyobbat csap 1 targetre is, most ha nem szabad AOEzni heart strikel eddig elforgattam és máris nem ütötte de a BB 10-15 yardos...
    Ráadásul eddig majd minden spell növelte 20%-al a DS erejét amit sikerült annyira durván leredukálni hogy már csak a BBoil növel meg az a vacak Soul Reaper...kicsit átestek a túloldalra...nem mondom hogy teljesen használhatatlan mert tankolni még mindig jó vele de vhogy kevesebb lehetőséget érzek, és a RPower is kevésnek tűnik (bár ezen nyilván segít majd a Multistrike passzív cucc csak kéne gear)
    Normálokat végigtankoltam ilvl588-as cuccban egyedül a legendarys első epixet csináltam meg.
    Bloodra van állítva a loot de eddig KB 2db olyan cucc esett amin bonus armor multistrike vagy mastery van. Majdnem minden cuccon ami bloodra esett crit és haste van, crit még elmenne de haste? Szóval köszi hogy a Blizz ezt is jobban tudja mint én de tankként egyértelműen a bonus armor multistrike mastery és esetleg versality kéne aztán jöhet a crit+haste...miért érzem úgy hogy kivettek 4 statot erre beraktak 4 statot...

    [ Szerkesztve ]

    "Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Új hozzászólás Aktív témák