Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz tPedro_ #59246 üzenetére

    "Igenam, csak en naponta egyszer pakotlam be, ok viszont majdnem egesz nap online voltak (random belepekor mindig volt fent 1-2 kari, egyiknek elkezdtem gyujteni az altjait, volt vagy 5)."
    Attól, hogy többet adnak el, még nem biztos többet keresnek, mint te :) De alapvetően persze tény, minél több időt fordítasz rá, annál több pénzt szerzel. Csak nem feltétlenül arányos. Tegyük fel fixen lesz 3 órád goldot szerezni naponta az eddigi fél óra helyett. Ugye ekkor a) beszálsz a glyph üzletbe, 3 órát végig azzal töltöd, hogy folyamatosan alárakosgatsz másnak. b) glyph üzletre pont annyi időt fordítasz, mint korábban, viszont mellette beszálsz ugyanezzel a filozófiával poti, gem és enchant ágba is. Garantálom, hogy a b)-vel többet fogsz keresni.

    Gertrius:
    Jó árazás nem azt jelenti, hogy jó alacsony. A jó árazás azt jelenti, hogy annyiért rakod be, mint amennyi a termék valós értéke. Ami akár totál más lehet, mint amennyiért adott pillanatban bent van az AH-ban. De tovább megyek, ahhoz képest is totál más lehet, hogy adott pillanatban a hozzá szükséges alapanyagok milyen áron vannak bent az AH-ban.

Új hozzászólás Aktív témák