Új hozzászólás Aktív témák

  • Healbacsi

    őstag

    válasz kenwood #70102 üzenetére

    Hat en ezzel vitatkoznek. Durva kulonbseg van egy 80k-s es egy 10k-s lap teljesitmenye kozott.. Ezt a teljesitmeny kulonbseget multimedia felhasznalas (akar jatek), masolas egyik meghajtorol masikra, melette mas programok futtatasa, olyan bongeszo hasznalata, ahol akar 5-10 tab van folyamatosan nyitva.

    KIadas szempontjabol lehet jo, hosszu tavon en inkabb veszek egy egy erosebb lapot.

    A legelso gepem jo procival es szar lappal kerult hozzam, es akkor elhataroztam, hogy olcso lapot nem veszek, akkor ne is legyen gepem. Aki kicsit is tobbet hasznalja gepet annal, hogy kattint neha az egerrel az tudja mirol beszelek. Nem feltetlen kell 80-100k-s lapot venni, de 5-6 eve is lapot 35k brutto alatt nem volt szabad venni, most ezt talan 40k brutto. A draga tunning lapok azert jok, mert ha megfelelo proci van bennuk, ertsd megfelelo architekturaba fektetted a penzed, akkor igen-igen hosszu ideig gep marad. Lasd az en gepem 6 ev utan is tokeletesen teljesit.

    Ha elromlana, van itt a prohardveren egy Cinkelek nevu csoka, aki TOKELETES minosegben javit (szinte) barmit. Igy en nem felnek, hogy ha tonkremegy egy draga lap, akkor kuka.

Új hozzászólás Aktív témák