Új hozzászólás Aktív témák

  • Healbacsi

    őstag

    Igazabol kerdon allok amiatt, hogy milyen sokan aggodnak azon, hogy hogyan lesz felfejlesztve a fegyveruk, szintezes kozben elnyomtak 6k artifact power, es kesobb specet valtanak stb.

    Mivel a kieg soran nem lesz masik fegyver, ez fog folyamatosan fejlodni. Egy ido utan mindenkinek maxos fegyoja lesz, meg akkor is, ha a tobbi item a karakteren full zold.
    Ezt az artifact knowledge nevu passziv kepessegnek lehet koszonni. Most meg mindenki aggodik, hogy 100-200 ap-t ado itemekbol hogyan lesz a fegyver maxon. De idovel az artifact knowledge ugyis el fogja erni a maxos 25-os szintet.
    Ezen a szinten a frissen megszerzett ap item 24900%-al novel erteken kerul megszerzesre. Azaz egy most 100 ap-t ado item 25k ap-t fog adni, ami eleg ahhoz, hogy egy lvl1-es fegyot instant lvl19-re rantson fel.

    Oke nem most lesz mindenkinek 25-os artifact knowledge-e, de mint korabban irtam, nem lesz masik fegyver a jatekban, igy tartom valoszinunek, hogy aki kicsit is jatszik, annak a kieg kozepere mar maxos fegyverei lesznek csaknem az osszes specen.

    A kesobbiekben ami a fegyveren fejleszteni fog, az a relicek. Inkabb emaitt kellene aggodni, mert causal es nem casual jatekosok kozott durva elteres lesz a fegyver erejet tekintve.

Új hozzászólás Aktív témák