Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz birno #71261 üzenetére

    Ma viszont volt egy egész jó withered runom. Sajnos belefutottam valamibe, ami miatt elveszítettem szinte az össze witheredet, de amúgy messze a legjobb volt.

    Monk esetén (de lehet hogy más hasonló hybrid class esetén is) tudom javasolni hogy tankként menjetek a trainingre. Ezer százalékkal egyszerűbb és sikeresebb volt a dolog.

    Az elején legsweep-el mentem, de aztán váltottam black ox statue-ra. A manafiendeknél hasznos a stun, máshol viszon nagyon hasznos a szobor, mert aggrózza messziről a mobokat, ergo nem mennek rá a witheredekre és engem se bántanak.

    Két dolgot tanultam meg:

    Még egyszer nem megyek fel három mob miatt a pókhálóra, mert leestem egy lyukon és a witheredek nem jöttek utánnam. Gyorsan visszaszaladtam, és első alkalommal még nem volt gond, de másodszor meg elveszett emiatt vagy 15 withered. Nem elmenekültek, csak egyszerűen túl messze kerültek tőlem és eltűntek.

    Az Elfbane esetén nagyon kevés witheredem maradt és sorba megölte őket, ami ellene nem tudtam mit csinálni. Gondolom ez programozott dolog. Végig engem ütött, de időnként felkapott egyet és megölte. Szóval oda kevéssel nem érdemes menni.

    Amúgy én is azt javaslom, hogy ki kell maxolni a 2000 manát.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák