Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz Weper #73002 üzenetére

    A demonhunteremen herba + mining van, mire végigtolok 3 emissary questet (3x4=12 Worldquest legalább), és közben szedem fel amit látok, akkor a durván 3 óra játékkal kb. 15ezer gold befolyik legalább. 2 hónapja akár 1 hét alatt összejött az in-game gold-ból a havidíj, most már 90ezer arany 1 hónap, már inkább 2 hét kell.

    Mágussal kezdtem, tailoring + alchemyvel, csak questelgettem, felhúztam magam 843ig, és 4 napnyi in-game játékidővel (110es szinten) 58ezer aranyam volt. Behozták, hogy a blood of sargerasokkal lehet venni nyersanyagot, na úgy mindent kipakolva lett össz-vissz 92ezer aranyam, és pont kijött egy ingyen hónap úgy, hogy kb. majdnem 1 hónapig játszogattam a mágussal, és soha semmiért nem költöttem a játékban zsetont.
    A demonhunterrel 3 napnyi játékidő alatt (110en) a herba + mininggal kb. 3 hét alatt 4 havidíjat vettem.

    Szeptember közepe óta tolom, 2 hónapot vettem jó magyar Forintért, most járt le, de még van 6 hónapom hátra, tehát kb. 500ezer aranyat kerestem 2 hónap alatt (70-90ezer arany között mozogtak a havidíjak).
    Ebben az a durva, hogy a mágussal kerestem 90ezret, a maradék 410et meg a demonhunterrel... Hozzátenném, hogy kezdtem egy shamant is herba + mininggal, de ahol a demonhunterrel elugrálok, elcsúszkálok, ott a shamannal kerülhetek, és a végén ugyanazon 12 questet ledarálva durván 40 perccel több kellett a shamannak, igaz, közben gyengébb is ez a karakter, de 10-15perccel biztosan gyorsabb tud lenni egy demonhunter a mobilitásának köszönhetően.

    A healer és tank beszélgetéssel kapcsolatosan én annyit tennék hozzá, hogy régen holy pala voltam, és az oké, hogy dungeon finderrel normalba, heroicba, ill. group finderrel mythicbe gyorsabban összejönnek a csoportok, DE amint raidelés van és guilddel kell menni, abban a pillanatban azt tapasztaltam, hogy vagy folyton ottvagy, és akkor te is benne leszel a fix 3-4 healerben és a fix 2 tankban (általában a healerek és a tankok a guild fő emberei is egyben), vagy kb. eddig szólt a játékom. Tehát igen, gyorsabb az instázás healerrel és tankkal, de ha már guilddel raidelésről van szó, akkor oda nagyon nehéz bekerülni, mert nincs akkora fluktuáció, mint a dps-eknél. A mostani guildemben is fixen ott van az a pár tank és healer, és most konkrétan dps hiány van, mert még ha meg is van a kellő dps-es emberke, a gearjük még nem megfelelő a mythic raidekhez (még az enyém sem az), és mire felhúzzák az új dps-es emberkéket a kellő szintre, addigra a most nagyszintű dps azt mondhatja, hogy léptem másik guildbe... És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy lehet totál béna valamelyik dps-es emberke, tök8 mit csinálsz vele.

    Szóval ha valaki a looking for raid-nél nagyobb itemekre vágyik, akkor dps-ként hamarabb kerülhet be heroic/mythic raidelő guildbe, mint healerként vagy tankként, én legalábbis pontosan ezt tapasztalom.

Új hozzászólás Aktív témák